Teilnehmer am Werkstatt Training mit Mercedes-Benz Fahrzeugen.

WerkplaatsTraining.

Betere resultaten door een beter begrip.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Ondersteun het personeel in uw werkplaats
  • Zelfstanding kleine herstellings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren
  • Training op 3 met elkaar gelinkte niveaus
  • Workshops brengen de kennis van uw personeel tot op het meest actuele niveau

Wanneer u over een eigen werkplaats beschikt, wilt u kleine reparatie- en onderhoudswerkzaamheden snel en economisch zelf uitvoeren. Daarvoor heeft u werkplaatspersoneel nodig dat op de hoogte is van de nieuwste technologieën.

Onze OMNIplus WerkplaatsTraining zijn als Fundamental, Professional en Master ingedeeld in drie op elkaar voortbouwende kwalificatieniveaus en zorgen voor een beter begrip en betere beheersing van de techniek van bussen. Het uitgebreide trainingsaanbod omvat productopleidingen en inleidende trainingen, trainingen over elektrische systemen en aggregaten en opbouwtrainingen. Om zo eenvoudig mogelijk een maximale efficiëntie te bereiken, werken we met een ideale combinatie van verschillende trainingsmethoden: Face-to-Face-opleiding, vooropleiding als zelfstudieprogramma en Computer-Based Training (CBT). Ingangstests op de OMNIplus TrainingPortal helpen u uw kwalificatieniveau en stand van kennis optimaal in te schatten. Zo vindt u snel de juiste training.

Aandrijving/onderstel/remmen

Van de nabehandeling van uitlaatgassen tot elektronische remsystemen, u leert de voordelen van de moderne techniek ook bij het onderhoud en reparaties in uw voordeel te gebruiken.

Elektriciteit/diagnose

Doelgerichte diagnose is vandaag de dag de sleutel tot succes. Elektronica, hybride technologie of telematica – met deze techniek hebt u overzicht.

Comfortsystemen/carrosserie

De airconditioning en het comfort zijn doorslaggevend voor de passagiers. Van reparaties aan de carrosserie tot het onderhoud van de airconditioning, hier leert u hoe uw bus een goede indruk achterlaat bij uw passagiers.

IT-systemen

De juiste informatie op het juiste moment. Bij onze IT-trainingen leert u professioneel werken met informatiesystemen voor uw voertuig. Word een echte informatiebeheerder!