Vrhunske marke. Vrhunska usluga.
Usluge OMNIplus u Bosna i Hercegovina.

OMNIplus predstavljaju vrhunski servisni centri i partneri specijalizirani za autobuse. Nudimo vam kompletne, prilagođene usluge diljem Europe koje osiguravaju potpunu spremnost vašeg vozila na primjenu. Svi servisni centri u Njemačkoj ispunjavaju visoke zahtjeve za OMNIplus kvalitetom. Profitirat ćete od provjerenih originalnih dijelova s velikom raspoloživošću te naše pouzdane usluge 24h SERVICE.

Na vašim putovanjima diljem Europe uvijek smo na vašoj strani. Na to možete računati.

Pregled naših usluga:

Mreža servisa diljem Europe

Mi smo snažan i odgovoran partner koji je uvijek uz vas. S više od 600 servisnih centara u Europi činimo najveću i najgušću mrežu servisa na više razina za autobuse Mercedes-Benz i Setra.

24h SERVICE

Usluga OMNIplus 24h SERVICE dostupna je diljem Europe 24 sata na dan. Naši iskusni zaposlenici servisne službe stupaju u kontakt sa servisnim centrima u vašoj blizini i brinu se za vaš autobus odmah na licu mjesta. Na taj način ćete primiti brzu i kompetentnu pomoć čak i kod neplaniranog zaustavljanja.

Održavanje i popravak

Naši stručni radionički timovi sa svojim su znanjem i iskustvom posebno specijalizirani za autobuse. Kontinuirane obuke o uslugama i proizvodima čine nas ekonomičnima i kompetentnima u provedbi održavanja i popravaka. Osim toga, naši zaposlenici rade u prostorima radionica koji su optimalno usklađeni sa zahtjevima popravka autobusa i na taj način osiguravaju visoku učinkovitost u radu radionice.

Upute za njegu i čišćenje

Za održavanje vrijednosti vaših vozila OMNIplus nudi upute za čišćenje i njegu interijera, eksterijera, podvozja i stakla. Iskoristite naše upute za njegu i čišćenje i povećajte vrijednost vaših autobusa prilikom preprodaje kao i zadovoljstvo kupaca.

Pronađi lokaciju
Jednostavna pretraga servisnih centara preko raznih funkcija online direktorija usluga. Klikom miša odmah ćete pronaći sve servisne centre u vašoj blizini.

Optimizirajte svoj posao s autobusima

Digitalne usluge portala OMNIplus ON

  • Brojne digitalne usluge nude dalekovidno upravljanje i osiguravanje mobilnosti vašeg voznog parka autobusa.
  • Planirajte vozače i rute zahvaljujući učinkovitim telematičkim uslugama
  • Inovativne aplikacije omogućuju vam pozivanje ključnih funkcija vozila i njihovo daljinsko upravljanje

Idi na portal ON