Mercedes-Benz Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn.

Digitale leeromgeving

Innovatieve leermiddelen voor digitaal vervolgonderwijs.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Trainingsdocumenten opgesteld door OMNIplus-experts
  • Efficiënt online leren: altijd en overal mogelijk
  • Bespaart reis- en accommodatiekosten en tijd vergeleken met face-to-face-cursussen
  • Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform

E-learning is in veel bedrijven een vanzelfsprekendheid geworden. Met de digitale leeromgeving van OMNIplus kunnen uw medewerkers waar en wanneer ze maar willen waardevolle kennis opdoen. OMNIplus ondersteunt u met efficiënte leermiddelen, van e-learningcursussen tot virtuele klaslokalen. De economische voordelen liggen voor de hand: er zijn geen reiskosten en ook geen langere stilstandtijden, doordat medewerkers niet meer persoonlijk aanwezig hoeven te zijn bij tijdrovende trainingen.

De digitale leeromgeving is geïntegreerd in ons uitgebreide OMNIplus trainingsportfolio. Het dient ook als ideale voorbereiding op de aangeboden face-to-face cursussen, zoals de WorkshopTraining.

Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform

OMNIplus maakt het u bijzonder gemakkelijk met het krachtige Bus Training Platform: op www.bus-training.daimler.com kunt u de inhoud van de OMNIplus digitale leeromgeving inzien en flexibel boeken. Dankzij duidelijke filtercriteria, zoals competentiegebied, leermethode en taal, vindt u snel de juiste digitale cursussen. Tevens kunt u op elk gewenst moment de aankomende trainingen en de leergeschiedenis van uw medewerkers inzien. Dit ondersteunt u bij de meest gerichte scholing van uw chauffeurs- en werkplaatspersoneel. Het Bus Training Platform is inmiddels al in 14 Europese landen en in verschillende talen beschikbaar: van voordeel in geval van anderstalige medewerkers.

Naar het Bus Training Platform