Digitale leeromgeving

Innovatieve leermedia voor digitale bijscholing

eLearning is in veel bedrijven vanzelfsprekend geworden. Met de digitale leeromgeving van OMNIplus kunnen uw medewerkers waar en wanneer ze maar willen waardevolle kennis opdoen. OMNIplus ondersteunt u met efficiënte leermiddelen, van eLearningcursussen tot virtuele klaslokalen. De economische voordelen liggen voor de hand: geen reiskosten en langere uitvaltijden meer door tijdrovende cursussen waarbij medewerkers aanwezig moeten zijn.

Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform
OMNIplus maakt het u bijzonder gemakkelijk met het krachtige Bus Training Platform: op https://training.buses.daimlertruck.com/ kunt u de inhoud van de OMNIplus digitale leeromgeving inzien en flexibel boeken. Dankzij duidelijke filtercriteria, zoals competentiegebied, leermethode en taal, vindt u snel de juiste digitale cursussen. Tevens kunt u op elk gewenst moment de aankomende trainingen en de leergeschiedenis van uw medewerkers inzien. Dit ondersteunt u bij de meest gerichte scholing van uw chauffeurs- en werkplaatspersoneel.

De digitale leeromgeving is geïntegreerd in ons uitgebreide OMNIplus-trainingsportfolio. Het dient ook als ideale voorbereiding op de aangeboden face-to-face cursussen, zoals de WorkshopTraining.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Opleidingsmateriaal opgesteld door de experts van OMNIplus
  • Efficiënt online leren: waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Bespaart reis- en accommodatiekosten en tijd vergeleken met face-to-face-cursussen
  • Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform