Ontdek de digitale services van OMNIplus ON monitor

OMNIplus ON monitor

Voor een efficiënt wagenparkbeheer

Met OMNIplus monitor kan de manager het wagenpark altijd en overal in het oog houden. Zo kunnen bussen worden gelokaliseerd, rij- en rusttijden worden geregistreerd en routes worden geoptimaliseerd. Van brandstof- en energieverbruik tot aan het downloaden van de chauffeurskaart en gegevens uit het massageheugen: alle informatie is in realtime beschikbaar en kan te allen tijde via uw mobiele eindapparaat worden opgeroepen. Nog vragen? De digitale diensten van OMNIplus ON monitor bieden u de antwoorden.

Het overzichtelijke platform voor het analyseren van voertuig- en chauffeursgegevens

Met OMNIplus ON monitor krijgt u waardevolle informatie om nog rendabeler onderweg te zijn. Beste voorbeeld: de automatische bestuurderskaart- en opslagmedium-download. Daarmee kunt u alle relevante gegevens van de digitale tachograaf (DTCO) op afstand uitlezen, opslaan en voor analyse in eigen systemen exporteren. Waar de bus zich ook bevindt. Zo vermindert u de inspanningen voor de wettelijke documentatie- en archiveringsplicht – en dat helemaal automatisch. Ontdek nu onder OMNIplus ON monitor nog veel meer telematicadiensten die u voorzien van relevante bestuurders- en voertuiggegevens. Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke weergave in de vorm van diagrammen en de intuïtieve grafische gebruikersinterface zijn de toepassingen uiterst waardevol voor uw onderneming. Wanneer maakt u uw wagenpark fit voor komende uitdagingen?

Ontdek de voordelen:

  • Via telematica krijgt u inzicht in relevante chauffeurs- en voertuiggegevens
  • Chauffeurskaarten en gegevens uit het massageheugen downloaden
  • Kansen voor verbetering van individuele voertuigen identificeren met behulp van de verbruiksoverzichten
  • De inzetbaarheid van uw voertuigen optimaliseren
  • Het voertuig altijd en overal via GPS lokaliseren
  • Weergave van alle relevante ritgegevens in één oogopslag
  • Vastleggen van alle belangrijke kenmerken van de inzet van het wagenpark van de klant om verbeteringspotentieel voor een veilige en economische rijstijl te bepalen
Ontdek de digitale services van OMNIplus ON monitor
Film bekijken

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst

Gebruik ook de digitale services van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.