OMNIplus ON monitor.

Voor efficiënt wagenparkbeheer.

Video bekijkent3://file?uid=6405

OMNIplus ON monitor

Voor efficiënt wagenparkbeheer.

Met OMNIplus ON monitor stuurt u al uw bussen efficiënter dan ooit aan. Gebruiksplanning, rijstijlanalyse, tijdmanagement of uiterst nauwkeurige voertuigtracking – u hebt zicht op alles.

Ontdek de voordelen

Rijtijden vastleggen. Rusttijden aanhouden.

Overzicht hebben over de rij- en rusttijden van alle chauffeurs en gegevens van bestuurderskaarten en massageheugens online downloaden. Gebruiksplanningen optimaliseren en boetes voorkomen.

Verbruiksanalyse.

Zowel wat betreft het diesel-, AdBlue-, gas- als elektriciteitsverbruik. Analyseer en optimaliseer alle verbruikswaarden van uw wagenpark met de functie "Verbruiksanalyse” van OMNIplus ON monitor.
Welke bus verbruikt hoeveel? Wat is de resterende actieradius? Hoe hoog is het verbruik bij stilstand? En hoeveel energie werd er in de eCitaro gerecupereerd? Met de functie "Verbruiksanalyse” van OMNIplus ON monitor kunt u trends en mogelijkheden voor de optimalisatie van het verbruik analyseren - dankzij uitgebreide verbruiksinformatie per voertuig. Een onmisbare tool voor gebruiksmonitoring die met name geschikt is voor uw wagenpark met elektrische bussen!

Lokalisatiediensten. De innovatieve servicebundel voor voertuigtracking en routeoptimalisatie.

Lokaliseer uw bussen. Verbeter routes. Met de lokalisatieservices van de OMNIplus ON-monitor kunt u uw busvloot in realtime vanaf uw bureau besturen.
Waar is mijn bus? Welke lokale hotspots vertonen verhoogde inefficiënties of gevaren? Wanneer rijdt het voertuig een bepaald gebied in of uit? En welke route nam de bus eigenlijk? Met de lokalisatieservices van de OMNIplus ON-monitor kunt u de positie van uw voertuigen, routes en de status van de ritten in realtime en vanaf elk mobiel apparaat opvragen. U kent altijd de status van een voertuig en kunt snel en flexibel reageren.

Logbook. De digitale service voor alle relevante operationele informatie.

Verhoog de transparantie van uw busvloot door eenvoudige toegang tot relevante gebruiksinformatie - met de nieuwe ‘Logbook’-functie van de OMNIplus ON-monitor.
Welke route rijdt mijn bus? Welke voertuiggerelateerde gebeurtenissen worden geregistreerd? En wat is het werkelijke brandstofverbruik? Met de functie ‘Logboek’ van de OMNIplus ON-monitor ziet u in één oogopslag de belangrijke operationele details voor de ritten van elk van uw voertuigen.

Chauffeurskaart en massageheugen downloaden. De oplossing op afstand om aan de wettelijke documentatieverplichting te voldoen.

Met de functie 'Chauffeurskaart en massageheugen downloaden’ van OMNIplus ON-monitor is het veel gemakkelijker om aan de wettelijke documentatie- en archiveringsplicht te voldoen, en dat alles automatisch.
Worden de rij- en rusttijden gerespecteerd? Hoeveel tijd besteedt de chauffeur aan andere activiteiten? En hoe kan ik te allen tijde optimaal voldoen aan de wettelijke documentatievereisten? Met de functie ‘chauffeurskaart en massageheugen downloaden’ van de OMNIplus ON-monitor kunt u op afstand alle relevante gegevens van de digitale tachograaf (DTCO) uitlezen, opslaan en voor analyse naar uw eigen systemen exporteren. Geheel automatisch en ongeacht waar de bus zich op dat moment bevindt.

Geselecteerde services

Voertuigen precies lokaliseren. Routes controleren.

De positie van het voertuig op een kaart bekijken en met de geplande route afstemmen. Specifieke voertuigen of chauffeurs selecteren en meteen de gewenste infrastructuur zoals bijvoorbeeld OMNIplus servicewerkplaatsen in de buurt laten weergeven.

Ritten registreren. Routes zichtbaar maken.

Ritten van een voertuig via telematica registreren en zo inzichtelijker maken. Zo kan er actuele informatie over de route, events, waarschuwingen, verbruik en rijstijl worden opgevraagd.


Nu naar OMNIplus ON Portal

Andere services in één oogopslag

Standaardgegevenspakket zonder extra hardware direct vanuit het voertuig ontvangen en in uw fleetmanagementsysteem individueel verwerken.

Sterk uitgebreid gegevenspakket voor Data Package light zonder extra hardware direct vanuit het voertuig ontvangen voor een nauwkeurigere bedrijfsplanning en in uw fleetmanagementsysteem individueel verwerken.

Verbruikswaarden analyseren. Resterende actieradius te weten komen.

Verbruiksgegevens van het gebruik van voertuigen opvragen en analyseren om brandstof, AdBlue of energie te besparen. Voor elk voertuig de resterende actieradius bekijken.

Volledig actueel. Zicht op voertuigchecks.

Zicht op de uitgevoerde en aanstaande voertuigchecks hebben. Efficiënter werken en zwakke punten herkennen.

Voertuiggegevens verzamelen. Als rapport genereren.

Voor de Mercedes-Benz eCitaro kunnen de resterende actieradius en bedrijfsgegevens (minimale dataset) weergegeven en via een rapport geanalyseerd worden.

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst.

Gebruik ook de digitale services van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.

Contact opnemen met Digital Services Manager