OMNIplus ON drive

Voor de best mogelijke ondersteuning van buschauffeurs

OMNIplus ON drive bevat digitale diensten die de buschauffeur optimaal ondersteunen. Van vertrekcontrole tot aan het verzenden van schademeldingen: alles kan heel eenvoudig via de smartphone-app. Net zoals het monitoren van essentiële voertuigsystemen. Ontdek met OMNIplus ON drive nog meer geweldige voordelen waarmee het dagelijks rijden nog efficiënter wordt.

Het communicatieve platform rond alle chauffeursgerelateerde onderwerpen

Het werk van uw chauffeurs wordt gekenmerkt door veel regels en schema’s. OMNIplus drive biedt u praktische digitale diensten die het werk van de chauffeur enerzijds vergemakkelijken en er anderzijds voor zorgen dat vastgelegde werkprocessen ook worden nageleefd. Voorbeeld: de wettelijke vertrekcontrole. De chauffeur gebruikt zijn smartphone om de digitale checklist van zijn voertuig systematisch af te werken. Dit zorgt ervoor dat de vertrekcontrole in een mum van tijd voltooid is. Het resultaat wordt binnen enkele seconden naar het hoofdkantoor doorgestuurd, zodat iedereen perfect op de hoogte is. Loods uw chauffeurs de toekomst in: met OMNIplus ON drive.

Ontdek de voordelen:

  • Ondersteun uw buschauffeurs optimaal met diensten via de smartphone
  • Voer snel een vertrekcontrole uit aan de hand van voertuigchecklists (brandstof/AdBlue-vulpeil, verlichting, enz.)
  • Gebruikershandleiding online bekijken
  • Schade digitaal melden.
  • Voertuigsystemen oproepen (bandenspanning, vulniveaus).

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst

Gebruik ook de digitale services van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.