Servicesteunpunten

Uw professionele servicepartner met een passie voor bussen

U kunt op één ding vertrouwen: als er OMNIplus op staat, zit OMNIplus er ook in. Om ervoor te zorgen dat u in één oogopslag ziet welk OMNIplus-servicesteunpunt voor u de juiste is, hebben we ze ingedeeld in vier servicecategorieën. Of het nu gaat om OMNIplus BusWorld, OMNIplus BusPort, OMNIplus eBus servicesteunpunt of BusPoint, hier krijgt u precies de service die u nodig hebt voor uw diesel- of elektrische bus.

Vier overzichtelijke servicecategorieën

OMNIplus BusWorld biedt u bijvoorbeeld de hoogste beschikbaarheid van onderdelen, OMNIplus 24h Service en verlengde openingstijden. De eBus-servicewerkplaats is met zijn hoogspanningswerkplekken uw voorbestemde partner voor alle eBus-services. In de OMNIplus BusPort vindt u de ideale haven voor uw bus als het gaat om de professionele uitvoering van alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, inclusief de levering van onderdelen. Daarnaast zijn er in landen waar bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra minder vaak vertegenwoordigd zijn, pure steunpunten voor nooddiensten in de vorm van BusPoints. U kunt dus overal in Europa rekenen op bewezen competentie op het gebied van bussen en passie voor uw Mercedes-Benz of Setra!

Wij staan in heel Europa voor u klaar

Met meer dan 600 erkende servicesteunpunten biedt OMNIplus u het grootste en dichtste ServiceNetwerk voor bussen in Europa. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of andere diensten met betrekking tot de bus, al onze servicesteunpunten voldoen vanzelfsprekend aan de hoge OMNIplus-kwaliteitsnormen. In de online ServiceDirectory vindt u snel en makkelijk het servicesteunpunt bij u in de buurt dat de gewenste service aanbiedt. Praktisch: met één muisklik kunt u uw volgende reis met alle werkplaatsen langs uw route laten berekenen.

*Speciale aanbieding voor landen waar minder bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra rondrijden.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Vier servicecategorieën, zodat u meteen weet welk servicesteunpunt in uw geval de juiste is: OMNIplus BusPort, BusWorld, OMNIplus eBus servicesteunpunt, en BusPoint
  • Uitgebreid OMNIplus ServiceNetwerk door heel Europa
  • Alle servicecategorieën staanvoor bewezen busspecifieke vakkundigheid