TireService Mitarbeiter beim Reifenwechsel am Straßenrand.

TireService.

24h Bandenservice voor het geval dat.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • In vele Europese landen non-stop bereikbaar
  • faire voorwaarden
  • in samenwerking met ADAC TruckService voor optimale vakbekwaamheid

Uw succes hangt af van uw mobiliteit. Om deze mobiliteit te waarborgen, biedt onze OMNIplus TireService u in het geval van stranding snelle en ongecompliceerde hulp, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag, in bijna alle Europese landen. De volledige afhandeling vindt daarbij het eenvoudigst plaats met behulp van de OMNIplus ServiceCard, die u verzekert van snelle hulp tegen faire voorwaarden (waaronder een vast afhandelingstarief).

De bandenservice – deskundige hulp voor het geval dat...

Uw bus staat stil. Langs een weg ergens in Europa. Een of meerdere banden zijn lek. De stemming van uw passagiers begint om te slaan. Het wordt dus de hoogste tijd voor snelle en adequate hulp. Op verzoek kunnen wij u via ons 24-uurs SERVICE-nummer dag en nacht bijna overal in Europa een exclusieve bandenservice bieden. Deze wordt dankzij de nauwe samenwerking tussen OMNIplus en ADAC TruckService verzorgd door een modern uitgeruste mobiele bandenspecialist.

Zo werkt de OMNIplus TireService

Na het bellen van ons Europese 24-uurs SERVICE-nummer 00800 40204020 worden eerst de gegevens van uw OMNIplus ServiceCard, de precieze pechlocatie en aanvullende informatie over het type bus en de bandenmaat geregistreerd. Indien gewenst sturen wij de verzamelde gegevens door aan de ADAC TruckService-centrale. De centrale alarmeert dan onmiddellijk een speciaal opgeleide bandenservicemonteur, die binnen de kortste tijd bij uw bus arriveert. Van een uitgebreide en professionele kennis op het gebied van banden, het meest moderne speciale gereedschap en het veilig afzetten van de strandingslocatie tot het verwijderen van de oude banden en de perfecte montage van de nieuwe. Als door de bandenpech ook schade aan het voertuig is opgetreden, wordt via de 24h SERVICE hotline een OMNIplus servicesteunpunt ingeschakeld. Hierdoor is uw chauffeur verzekerd van de beste verzorging van uw bus en kan hij zich vervolgens weer op het belangrijkste concentreren: het op tijd en vooral veilig voortzetten van de busreis met een bus vol tevreden passagiers.

Partnerlanden

In de volgende landen kunt u een beroep doen op de TireService:

Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland

Meer informatie