Bestelsystemen.

24 uur per dag online beschikbaar.

Afhankelijk van wat u waar wilt bestellen, stellen wij u in het ServiceNet verschillende bestelsystemen ter beschikking.

OMNIplus OnlineParts Shop

Als u reserveonderdelen en accessoires voor Mercedes-Benz en Setra bussen in geteste OMNIplus kwaliteit wilt bestellen, dan kunt u een beroep doen op de OMNIplus OnlineParts Shop. Daar kunt u de OMNIplus BusParts Catalog raadplegen en de beschikbaarheid van de reserveonderdelen opvragen. Als uw logingegevens bekend zijn, kunt u bij de OMNIplus SAI-Portal inloggen. Als u nog geen toegangsgegevens hebt, neemt u contact op met uw contactpersoon in de OMNIplus BusWorld Home.

OMNIplus WebParts

Bij alle deelnemende servicesteunpunten kunt u reserveonderdelen bestellen via OMNIplus WebParts. Vraag uw contactpersoon in het OMNIplus ServiceNetwerk voor de nodige toegangsgegevens.

OMNIplus Merchandising Shop

Wanneer u actuele brochures en affiches over OMNIplus en bijvoorbeeld busmodellen wilt aanvragen, kunt u daarvoor contact opnemen met één van onze helpdeskmedewerkers. In de OMNIplus Merchandising Shop kunt u die ook rechtstreeks bestellen.