Ontdek de eShop

OMNIplus ON commerce

Voor optimaal inkoopbeheer

OMNIplus ON commerce biedt u een universeel aanbod om ervoor te zorgen dat uw bussen efficiënt en zonder problemen rijden. Winkel comfortabel in de grootste shop voor busonderdelen in Europa. Of boek online digitale diensten en virtuele voertuiggegevensinterfaces voor uw bussen.

Het eCommerce-platform voor reserveonderdelen, diensten en meer

Uw wagenpark heeft niet alleen reserveonderdelen nodig, maar ook innovatieve diensten. OMNIplus ON commerce biedt u de perfecte instap in digitaal inkoopbeheer voor alles omtrent bussen. Met de OMNIplus eShop heeft u direct toegang tot de grootste winkel voor busonderdelen in Europa. Tevens kunt u digitale diensten boeken voor uw bussen, zoals OMNIplus Uptime. Onder OMNIplus commerce zijn ook de OMNIplus ON Data Packages te vinden. Die bevatten virtuele gegevensinterfaces voor de overdracht van voertuiggegevens. In de OMNIplus ON Stockfinder kunt u meer te weten komen over aantrekkelijke demonstratievoertuigen of stockvoertuigen en kunt u tevens rechtstreeks vragen stellen. Houd uw aankoopproces up-to-date met de nieuwste technologie: OMNIplus ON commerce.

Ontdek de voordelen:

  • Profiteer van geoptimaliseerde bestelprocessen in de 24-uurs OMNIplus eShop
  • Laat reserveonderdelen rechtstreeks bij uw favoriete OMNIplus-servicesteunpunt afleveren
  • Boek digitale diensten online (OMNIplus Uptime enz.)
  • Boek virtuele voertuiggegevensinterfaces voor gegevensanalyse in uw eigen besturingssysteem
Ontdek de eShop
Film bekijken

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst

Gebruik ook de digitale diensten van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Wilt u meer informatie en toegang tot de nieuwe OMNIplus eShop? Neem dan contact op met uw verantwoordelijke servicewerkplaats. Spreek voor meer informatie over alle andere digitale diensten onze Digital Services Manager aan.