Over OMNIplus

OMNIplus – Your performance plus.

Ontdek de plus voor uw bus: OMNIplus. Met busspecifieke diensten, individuele oplossingen en een uitgebreid productengamma zorgen wij ervoor dat uw voertuigen altijd gebruiksklaar zijn en dat uw onderneming rendabel blijft.

Solutions

OMNIplus biedt u een waaier aan diensten die perfect op uw behoeften en vereisten zijn afgestemd. Bijvoorbeeld de OMNIplus ServiceContracten en eServiceContracten. Zo zorgen wij er tegen voorspelbare kosten voor dat uw bussen zonder problemen blijven rijden - en dat is efficiënt voor u en uw bedrijf.

Meer weten

Mobiliteit

De 24h SERVICE neemt contact op met een ervaren servicesteunpunt bij u in de buurt en repareert uw bus direct ter plaatse – en dat uiteraard in uw taal. Alle servicesteunpunten voldoen uiteraard aan onze hoge kwaliteitsnormen en garanderen expertise op het gebied van bussen. Onze nooddienstpartners bieden niet alleen technische hulp, maar garanderen ook financiële zekerheid: zowel bij de aankoop van originele onderdelen als bij het afwikkelen van de betaling.

Meer weten

Expertise

Het gespecialiseerd servicepersoneel van OMNIplus voert onderhoud en reparaties aan uw bus uit. Bijvoorbeeld met speciaal voor bussen uitgeruste werkplaatsen of wereldwijd verkrijgbare originele OMNIplus onderdelen. Zo kan uw bus weer snel, efficiënt en veilig de weg op – en behoudt hij zijn waarde.

Meer weten

Support

OMNIplus biedt u de mogelijkheid om uzelf en uw medewerkers op een individuele en doelgerichte manier bij te scholen. Bijvoorbeeld met rij- (DriverTrainings) en werkplaatsopleidingen (WorkshopTrainings) voor uw chauffeurs en werkplaatsmedewerkers. Daarmee zijn u en uw medewerkers de dagelijkse uitdagingen perfect de baas: en vergroot u ook nog eens het succes van uw bedrijf.

Meer weten

OMNIplus ON

OMNIplus ON biedt u een uitgebreid aanbod aan digitale diensten in real time aan: voor een maximale beschikbaarheid van uw voertuig en een zo groot mogelijke rentabiliteit. Bijvoorbeeld OMNIplus ON advance met diagnose op afstand. Zo kunt u de technische toestand van uw voertuigen te allen tijde volgen en vermijdt u onnodige en dure uitval.

Meer weten