Over OMNIplus

Services voor uw Mercedes-Benz en Setra
Expertise heeft een naam: OMNIplus. Het servicemerk voor uw Mercedes-Benz- of Setra-bus staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om het onderhoud van bussen, originele reserveonderdelen, efficiënte opleidingen of innovatieve digitale serviceverlening. Zo loont uw bedrijf meer.

Reserveonderdelen en reparaties

Als merk van Daimler AG kennen wij uw voertuigen als geen ander. Met de noodzakelijke technische knowhow en gecertificeerde originele reserveonderdelen bieden wij een stuk meer veiligheid en gaat uw wagenpark langer mee. Zo kunt u zich volledig op uw reizigers concentreren.

Meer over originele onderdelen en accessoires

ServiceNetwerk

OMNIplus staat voor betrouwbaar onderhoud en reparaties in uiterst moderne, naar bussen ingerichte werkplaatsen. Als u dan toch een keer onverhoopt stil komt te staan, krijgt u dankzij ons uitgebreide ServiceNetwerk met permanente 24h SERVICE snelle en deskundige hulp. Bij meer dan 600 servicewerkplaatsen in Europa.

Meer over het OMNIplus ServiceNetwerk

Opleidingen

Opdat u niet in de kou komt te staan, zitten wij nooit stil. Met DriverTrainings en WorkshopTrainings op maat combineren we gericht theorie en praktijk, zodat uw medewerkers klaar zijn voor elke uitdaging.

Meer over OMNIplus Training

Digitale services van OMNIplus ON

Met de digitale services van OMNIplus ON blijft u steeds in contact met al uw bussen. Optimaliseer de bezettingsgraad van uw voertuigen, maak gebruiksanalyses, bestel reserveonderdelen online of ondersteun uw bestuurder bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Met OMNIplus ON wordt uw business merkbaar eenvoudiger, winstgevender en efficiënter.

Verder naar OMNIplus ON-portal