Video bekijkent3://file?uid=6112

OMNIplus ON – Uw digitale service.

OMNIplus ON biedt u een brede waaier aan digitale diensten in real time – voor een maximale beschikbaarheid van uw voertuig en een zo groot mogelijke rentabiliteit. Bijvoorbeeld OMNIplus ON advance met diagnose op afstand. Zo kunt u de staat van uw voertuigen permanent opvolgen en de onderhoudsplanning optimaliseren. Hiermee zorgt u voor een hogere beschikbaarheid van het voertuig en vermijdt u onnodige en dure defecten. OMNIplus ON is de digitale service-innovatie voor uw bus. Het ondersteunt u met diverse toepassingen die speciaal voor uw bedrijf zijn ontwikkeld.

Uw voordelen

Eenvoudig en overzichtelijk

Geniet van intuïtief te bedienen
functies, waarmee u altijd en overal
het overzicht behoudt.

Efficiënt en winstgevend

Optimaliseer management- en
werkprocessen en bespaar zo
waardevolle tijd en kosten.

Veelzijdig en aan de behoefte aangepast

Profiteer van talloze digitale
toepassingen die speciaal voor
busondernemingen zijn ontwikkeld.

OMNIplus ON advance 

Voor een maximale beschikbaarheid van de voertuigen.

OMNIplus ON advance bewaakt voortdurend de staat van uw bussen en leidt automatisch effectieve adviezen af voor werkzaamheden door het werkplaatsmanagement. Zo zorgt u voor een grotere beschikbaarheid van uw voertuigen.
Nu meer weten

OMNIplus ON monitor

Voor efficiënt wagenparkbeheer.

Met OMNIplus ON monitor stuurt u al uw bussen efficiënter dan ooit aan. Gebruiksplanning, rijstijlanalyse, tijdmanagement of uiterst nauwkeurige voertuigtracking – u hebt zicht op alles.

Nu meer weten

OMNIplus ON drive

Voor de allerbeste ondersteuning voor buschauffeurs.

Met OMNIplus ON drive heeft de buschauffeur zijn voertuig altijd ter beschikking. Wegrijcontrole verrichten, vloeistofpeilen checken, boordfuncties controleren en aansturen – gewoon met de smartphone.

Nu meer weten

OMNIplus ON commerce

Voor geoptimaliseerd inkoopmanagement.

Met OMNIplus ON commerce is het digitaal aanschaffen van reserveonderdelen eenvoudiger dan ooit. Snel geschikte reserveonderdelen vinden, hun beschikbaarheid checken en ze direct bestellen. Zo werkt inkoopmanagement vandaag de dag.

Nu meer weten