Силни брендови. Силна услуга.
OMNIplus Services in Македонија.

OMNIplus се залага за силни сервисни центри и партнери, кои се специјализирани за Omnibus. Низ цела Европа добивате комплетни прилагодени услуги, кои обезбедуваат висока оперативна подготвеност на Вашето возило. Сите сервисни центри во Германија ги исполнуваат високите барања за OMNIplus квалитет. Вие профитирате од проверените оригинални делови со висока достапност, како и од нашиот доверлив 24h SERVICE.

Секогаш сме на Ваша страна за време на Вашето патување низ Европа. Можете да сметате на тоа.

Преглед на нашите услуги:

Сервисна мрежа низ цела Европа

Ние сме силниот и одговорниот партнер на Ваша страна. Со повеќе од 600 сервисни центри во Европа ја формираме најголемата и најраспространетата сервисна мрежа за Mercedes-Benz и Setra Omnibus.

24h SERVICE

OMNIplus 24h SERVICE е достапен во цела Европа и во секое време. Нашите искусни сервисери ќе се поврзат со Вас со сервисните центри во Ваша близина и се грижат за Вашиот автобус на самото место. На тој начин и при непланирани запирања добивате брза и компетентна помош.

Одржување и поправка

Нашите специјализирани тимови располагаат со основани вештини специфицирани за автобуси. Со постојаните обуки за сервис и за производите можеме економично и компетентно да ги спроведеме одржувањата и поправките. Поради тоа нашите вработени работат во работилници, кои се оптимално усогласени според барањата за поправки на автобуси и со тоа обезбедуваат висока ефикасност при процесите во работилницата.

Упатства за нега и чистење

За одржување на вредноста на Вашите возила OMNIplus нуди упатства за чистење и нега на ентериерот, екстериерот, подот и стаклата. Профитирајте од нашите упатства за чистење и нега и зголемете ја препродажната вредност на Вашите автобуси, како и задоволството на клиентите.

Најдете локација
Едноставно пребарување на сервисни центри со мноштвото функции на онлајн директориумот за услуги. Со кликнување со глувчето веднаш ќе ги најдете сите сервисни центри во Ваша близина.

Оптимирајте го Вашиот Omnibus-бизнис

Дигитални услуги на OMNIplus ON

  • Мноштво на дигитални услуги нудат предвидлива контрола и обезбедување на Вашиот Omnibus возен парк.
  • Благодарение на ефикасните телематски услуги за возачот и рутите
  • Со иновативните апликации се повикуваат и далечински се управуваат функциите за возилото

Кон ON порталот