Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn mit Verkehrsleitkegeln.

OMNIplus Trainingen.

Uw medewerkers in topvorm: voor elke taak de juiste training.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • OMNIplus DriverTraining voor chauffeurs
  • OMNIplus WorkshopTraining voor werkplaatspersoneel
  • Theoretische en praktijkgerichte trainingen op maat
  • Cursussen gegeven door gespecialiseerde OMNIplus-trainers
  • Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform

Als eigenaar van een busbedrijf hecht u veel waarde aan medewerkers die top presteren. Uw chauffeurs moeten hun voertuig onder controle hebben en economisch uiterst efficiënt op weg zijn. Uw werkplaatspersoneel moet basisreparaties en onderhoud zelfstandig kunnen uitvoeren. Daar is een opleidingsprogramma voor nodig, dat u zal helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Welkom bij de trainingen van OMNIplus!

Met onze DriverTrainings bereiden wij uw buschauffeurs voor op uw Mercedes-Benz en Setra. Tijdens de WorkshopTraining scholen wij uw werkplaatsmedewerkers succesvol bij. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van bussen worden alle OMNIplus-trainingen precies op uw wensen afgestemd. Theorie en praktijk zijn daarbij perfect in balans. Bovendien zetten wij uitsluitend erkende specialisten en gekwalificeerde trainers in. Laat u daarbij inspireren door onze passie voor bussen.

Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform

Op het Bus Training Platform kunt u OMNIplus-trainingen voor uw chauffeurs en werkplaatspersoneel gemakkelijk online boeken en beheren: en dat in 14 Europese landen. Onze tip: Ontdek de voordelen van tijds- en plaatsonafhankelijk leren in de digitale leeromgeving van OMNIplus.

Naar het Bus Training Platform