Trainingen

Uw medewerkers in topvorm: voor elke taak de juiste training

Als eigenaar van een busonderneming hecht u veel waarde aan medewerkers die top presteren. Uw chauffeurs moeten hun voertuig onder controle hebben en economisch uiterst efficiënt op weg zijn. Uw werkplaatspersoneel moet basisreparaties en onderhoud zelfstandig kunnen uitvoeren. Daar is een opleidingsprogramma voor nodig, dat u zal helpen uw zakelijke doelen te bereiken. Welkom bij de trainingen van OMNIplus!

Met onze DriverTrainings bereiden wij uw buschauffeurs voor op uw Mercedes-Benz en Setra. Tijdens de WorkshopTrainings scholen wij uw werkplaatsmedewerkers succesvol bij. Dankzij de digitale leeromgeving is het mogelijk om de opleidingen op afstand te volgen wanneer dit uitkomt. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van bussen worden alle OMNIplus-trainingen precies op uw wensen afgestemd. Theorie en praktijk zijn daarbij perfect in balans. Bovendien zetten wij uitsluitend erkende specialisten en gekwalificeerde trainers in. Laat u daarbij inspireren door onze passie voor bussen.

Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform
Op het Bus Training Platform kunt u OMNIplus-trainingen voor uw chauffeurs en werkplaatspersoneel gemakkelijk online boeken en beheren: en dat in 14 Europese landen.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • OMNIplus DriverTraining voor buschauffeurs
  • OMNIplus WorkshopTraining voor werkplaatspersoneel
  • Op maat gesneden cursussen waarin theorie en praktijk worden gecombineerd
  • De opleidingen worden gegeven door gekwalificeerde OMNIplus-trainers
  • De digitale leeromgeving maakt tijd- en plaatsonafhankelijk leren mogelijk
  • Eenvoudig online boeken via het Bus Training Platform