Mercedes-Benz Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn.

OMNIplus DriverTraining.

Zonder twijfel de juiste opleiding.

+++++++++ ACTUELE INFORMATIE +++++++++

Start van het Bus Training Platform van OMNIplus

Vervolgopleiding op elk willekeurig moment op elke willekeurige plaats. Het nieuwe online opleidingsportaal van OMNIplus maakt dit nog eenvoudiger en aantrekkelijker.

Niet in de laatste plaats heeft de Covid-19 pandemie laten zien hoe belangrijk digitaal leren vandaag de dag is. Inmiddels is leren op elk moment op elke plek vanzelfsprekend geworden. Hierpast het krachtige Bus Training Platform van OMNIplus uitstekend bij. Via www.bus-training.daimler.com kunt u vanaf nu en binnen heel Europa in 14 busmarkten een groot aantal opleidingen boeken, om uw chauffeurs en werkplaatsmedewerkers doelgericht te kwalificeren. Omdat het om een gemeenschappelijk platform met Mercedes-Benz Truck Training gaat, heeft u ook de mogelijkheid, truckopleidingen te realiseren.

Digitale leerconcepten

Vanaf aanvang 2021 bieden wij u op ons nieuwe Bus Training Platform bovendienop verschillende competentiegebieden,velepraktijkgerichte E-learning mogelijkheden aan. De online-opleidingen zijn in ons omvangrijke opleidingsportfolio opgenomen en zijn ook bedoeld als voorbereiding voor de blijvend bestaande klassikale opleidingen. De volgende opleidingen kunt u op het platform verwachten:

T 81 034: Kennismaking eCitaro
T 81 310: Basisprincipes pneumatiek
T 81 500: Lezen van stroomschema's
T 81 598 Veilig omgaan met lithium-ionen accu's
T 81 723: Expertise op het gebied van airconditioning conform EU-verordening 307, 2008
T 81 908: Opfriscursus VeDoc wijzigingsautorisatie voor truck en bus

Vereenvoudigde navigatie en aanbod in meerdere talen

Het nieuw online opleidingsportaal is gebruikersvriendelijk opgebouwd en kan intuïtief worden bediend. Via www.bus-training.daimler.com heeft u de mogelijkheid in te loggen met uw bestaande Daimler-ID/XENTRY-ID. Vervolgens komt u in de catalogus met de opleidingen, die u voor uzelf en uw medewerkers kunt boeken. Om te helpen bij het vinden van de passende opleiding, zijn omvangrijke filtercriteria beschikbaar die het aanbod categoriseren op competentiegebied, leerdoelen en taal en locatie van de opleiding. Dat laatste is bijvoorbeeld nuttig, wanneer in een bepaald land anderstalige medewerkers moeten worden opgeleid. Bovendien kunt u uw aankomende opleidingen en uw opleidingshistorie plus die van uw medewerkers te allen tijde transparant inzien. Daarmee wordt een doelgerichte kwalificatie ondersteund.

Indien u uw toegangsgegevens (Daimler-ID/XENTRY-ID) niet kent of nog niet heeft, maar wel geïnteresseerd bent in deelname aan een opleiding, neem dan contact met ons op via bus-training@daimler.com. Wij helpen u graag bij de boeking, maken voor u persoonlijke login-gegevens aan voor het Bus Training Platform en staan u verder bij vragen te allen tijde ter beschikking!

Binnenkort zijn bovendien alle beschikbare opleidingen ook zonder login-gegevens in de openbare catalogus op de startpagina in te zien.

Wilt u meer weten en meedoen? Hier gaat u naar het Bus Training Platform: www.bus-training.daimler.com.

Uw Bus & Coach Training EvoBus

Het moderne wegverkeer stelt de hoogste eisen aan het kunnen van uw chauffeur en bussen. Onze OMNIplus ChauffeursTrainingen zijn erkend als opleiding in het kader van de wetgeving omtrent de kwalificaties van beroepschauffeurs. Ze zorgen ervoor dat u perfect op elke situatie voorbereid bent. Als gerenommeerde fabrikant stellen wij u onze uitgebreide knowhow ter beschikking bij speciale opleidingen.