OMNIplus ON monitor

Voor efficiënt wagenparkbeheer.

Met OMNIplus ON monitor stuurt u al uw bussen efficiënter dan ooit aan. Gebruiksplanning, rijstijlanalyse, tijdmanagement of uiterst nauwkeurige voertuigtracking – u hebt zicht op alles.

Ontdek de voordelen

Rijtijden vastleggen. Rusttijden aanhouden.

Overzicht hebben over de rij- en rusttijden van alle chauffeurs en gegevens van bestuurderskaarten en massageheugens online downloaden. Gebruiksplanningen optimaliseren en boetes voorkomen.

Rijstijlen analyseren. Mogelijkheden tot verbetering identificeren.

Overzicht hebben over de rijstijl van alle chauffeurs. Specifiek zien waar er bij welke chauffeur mogelijkheden tot verbetering zijn om zuiniger en veiliger te rijden. Daardoor nemen slijtage, brandstofverbruik, de kans op ongevallen en de verschuldigde kosten voor onderhoud en reparaties af en neemt de veiligheid van de reizigers toe. Waarden van innovatieve chauffeursassistentiesystemen bekijken en anticiperend rijden stimuleren: Exclusief voor Mercedes-Benz en Setra bussen vanaf productiedatum januari 2018 kunnen de assistentiesystemen ABA, SGA, ATA, LDWA en PPC samen in één overzicht worden opgeroepen.

Voertuig tracken. Routes verbeteren.

Voertuigen van alle merken in uw wagenpark in realtime lokaliseren. Rij- en standtijden documenteren. Weten op welke locaties het rendement onvoldoende is, om dit in de toekomst te voorkomen.

Ritten van een bestuurder online plannen. Gegevens rechtstreeks naar de chauffeur verzenden.

De route inclusief periode, voertuig, chauffeur alsmede rij- en rusttijden plannen en deze rechtstreeks aan een chauffeur toewijzen.

Gegevens met betrekking tot bestuurders en voertuigen vastleggen. Gegevens beoordelen.

Informatie over verbruikswaarden, voertuigcontroles en mogelijke besparingen van bussen van alle merken ontvangen. Mogelijkheid om eerlijke vergelijkingen tussen chauffeurs te maken.

Geselecteerde services

Voertuigen precies lokaliseren. Routes controleren.

De positie van het voertuig op een kaart bekijken en met de geplande route afstemmen. Specifieke voertuigen of chauffeurs selecteren en meteen de gewenste infrastructuur zoals bijvoorbeeld OMNIplus servicewerkplaatsen in de buurt laten weergeven.

Ritten registreren. Routes zichtbaar maken.

Ritten van een voertuig via telematica registreren en zo inzichtelijker maken. Zo kan er actuele informatie over de route, events, waarschuwingen, verbruik en rijstijl worden opgevraagd.


Nu naar OMNIplus ON Portal

Andere services in één oogopslag

OMNIplus ON SignalStore Data Package light

Standaardgegevenspakket zonder extra hardware direct vanuit het voertuig ontvangen en in uw fleetmanagementsysteem individueel verwerken.

OMNIplus ON SignalStore Data Package plus

Sterk uitgebreid gegevenspakket voor Data Package rFMS zonder extra hardware direct vanuit het voertuig ontvangen voor een nauwkeurigere bedrijfsplanning en in uw fleetmanagementsysteem individueel verwerken.

Verbruikswaarden analyseren. Resterende actieradius te weten komen.

Verbruiksgegevens van het gebruik van voertuigen opvragen en analyseren om brandstof, AdBlue of energie te besparen. Voor elk voertuig de resterende actieradius bekijken.

Volledig actueel. Zicht op voertuigchecks.

Zicht op de uitgevoerde en aanstaande voertuigchecks hebben. Efficiënter werken en zwakke punten herkennen.

Voertuiggegevens verzamelen. Als rapport genereren.

Voor de Mercedes-Benz eCitaro kunnen de resterende actieradius en bedrijfsgegevens (minimale dataset) weergegeven en via een rapport geanalyseerd worden.

Communicatie verbeteren. Chauffeurs informeren.

Efficiënt met chauffeurs communiceren en ze betrouwbaar alle relevante informatie verstrekken.

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst.

Gebruik ook de digitale services van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.

Contact opnemen met Digital Services Manager