Service

OMNIplus ponovo pokrenite proveru

Servis autobusa i autobusa po narudžbi - i rado ćemo doći kod vas.

Sa popuštanjem ograničenja pandemije, autobusi i putnički autobusi su počeli da se vraćaju na put. Da bi se osiguralo da ponovno pokretanje prođe potpuno glatko, OMNIplus nudi stručnu proveru ponovnog pokretanja kao sveobuhvatnu uslugu.

Bilo da se radi o autobusu, međugradskom ili gradskom autobusu – svako vozilo, kada se ne koristi duže vreme, mora da prođe temeljnu proveru pre nego što se vrati na put. Ako je van pogona duže od mesec dana, potrebno je preduzeti čitav niz mera kako bi se osiguralo da vozilo nije oštećeno.

Temeljna provera pre povratka na put
Upravo za takve situacije, OMNIplus je razvio atraktivnu ponudu usluga koja pokriva sve neophodne aktivnosti inspekcije i nadzora. To uključuje proveru tečnosti kao što su rashladna tečnost i ulje, proveru elektrike, pažljivo prelaženje svake pojedinačne cevi, kabla i filtera – i još mnogo toga.

Inspekcija se vrši na licu mesta
Ako su autobusi povučeni iz upotrebe, ne smeju se pomerati. Iz tog razloga, iskusni serviseri iz OMNIplus-a će rado doći kod vas. Ukoliko u Vašim prostorijama nema odgovarajućeg prostora za obavljanje pregleda, mi ćemo organizovati siguran transfer do našeg Servisnog mesta.

Ne rizikujte kada ponovo pokrećete svoje autobuse Mercedes-Benz ili Setra. Ako želite da izvršite ovu važnu proveru ponovnog pokretanja zajedno sa OMNIplus-om, samo se obratite svom servisnom centru.

Koristite registar usluga na mreži da biste odmah pronašli OMNIplus servisnu tačku!

Daimler Buses GmbH OMNIplus