O OMNIplus

#OP-HL-markenpositionierung#

#OP-SL-markenpositionierung# #OP-XS-markenpositionierung#

Solutions

OMNIplus vam nudi niz usluga savršeno prilagođenih vašim potrebama i zahtevima. Kao što su, na primer, OMNIplus ugovori o uslugama i ugovori o e-uslugama. Oni osiguravaju nesmetano poslovanje vašeg autobuskog poslovanja po predvidivim troškovima – i to se isplati vama i vašoj kompaniji.

Сазнајте више

Mobilnost

24h SERVICE stupa u kontakt sa iskusnim servisom u vašoj blizini i brine o vašem autobusu direktno na licu mesta – na vašem jeziku, naravno. Naravno, sve OMNIplus servisne tačke ispunjavaju naše zahteve visokog kvaliteta i predstavljaju primer kada je u pitanju kompetencija specifična za autobus. Pored toga, naši servisni partneri garantuju ne samo tehničku pomoć, već i ekonomsku sigurnost – bilo u nabavci originalnih delova ili pri plaćanju.

Сазнајте више

Ekspertiza

Sa svojim visoko specijalizovanim servisnim osobljem, OMNIplus obezbeđuje pravilno održavanje i popravku vaših autobusa. Na primer, sa specifičnim i posebno opremljenim radionicama za autobuse ili originalnim OMNIplus delovima dostupnim širom sveta. Tako da se vaš autobus ponovo vraća na put brzo, efikasno i bezbedno – i da zadržava svoju vrednost.

Сазнајте више

Podrška

OMNIplus vam daje priliku da obučite sebe i svoje osoblje na ciljani način. Na primer, sa savršeno prilagođenom obukom vozača i obukom u radionici za vaše vozače i zaposlene u radionici. Na ovaj način, vi i vaše osoblje možete se suočiti sa svakodnevnim izazovima – i povećati uspeh vaše kompanije.

Сазнајте више