O OMNIplus

Vi prevozite putnike. Na studijskim putovanjima i na sezonskim putovanjima za vreme godišnjih odmora, u međugradskom i linijskom saobraćaju. U svom poslu ste profesionalac i fokusirani ste na ono što je bitno. Za sve drugo potreban vam je snažan partner. Postoje određeni zahtevi i želje u vezi sa korišćenjem vašeg autobusa za koje neko treba da se pobrine, i to neko ko je najbolje upoznat sa time i ko se time godinama bavi. Potreban vam je partner koji će se postarati da vaš autobus ostane u pokretu. Svakako je najbolji neko, ko je renomiran proizvođač autobusa.

Carl Benz je 1895. godine konstruisao prvi autobus na motorni pogon. 1951. godine je kompanija Setra, sa prvom samonosećom karoserijom autobusa, označila nastanak nove robne marke – Setra. EvoBus GmbH, kao ćerka-firma u isključivom vlasništvu društva Daimler AG, raspolaže sa više od 100 godina iskustva sa autobusima. Pored dve jake marke Mercedes-Benz i Setra, kao i najvišeg nivoa proizvodne kompetentnosti, sa našim OMNIplus uslugama nudimo, pre svega, blisku vezu sa korisnicima i strast prema autobusima naših stručnjaka za autobuse.

I danas, u svakom trenutku, smo tu za vas. Bilo da se radi o specifičnim servisnim uslugama za autobuse, profesionalnom snabdevanju originalnim delovima ili efikasnim obukama. Mi smo snažan i odgovoran partner koji je na vašoj strani i uslugom OMNIplus nudimo vam široku ponudu dobro osmišljenih usluga i individualnih rešenja. Pritom se ne odvajamo od vas – bez obzira na to gde se trenutno nalazite.

Zahvaljujući velikoj servisnoj mreži širom Evrope za Mercedes-Benz i Setra autobuse možemo ovo obećanje da ispunimo svakog dana. Sa OMNIplus ServiceCards i uslugom 24h SERVICE sa teledijagnostikom možete biti sigurni da ćemo vam i u slučajevima neplaniranih zaustavljanja pružiti kompetentnu pomoć. Individualno prilagođeni OMNIplus servisni ugovori, sistem BusDepot Management i servisni proizvodi po meri kupca obezbeđuju neometan rad autobusa.

Budući da predstavljamo marku proizvođača sigurno najbolje poznajemo pojedinačne delove kompletnog proizvoda. Pored toga, provereni OMNIplus originalni delovi koji su specijalno prilagođeni za Mercedes-Benz i Setra autobuse, omogućavaju veću bezbednost i dugotrajnost. Preko 130.000 rezervnih delova posebno izrađenih za autobuse, stalno su na raspolaganju u najvećem svetskom centralnom skladištu. Najmoderniji standardi po pitanju logistike i jedinstvene dokumentacije garantuju brzo snabdevanje delovima širom sveta.

Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva osmislili smo sve obuke za vozače (DriverTrainings) i obuke za radionice (WorkshopTrainings) prema željama kupaca, a istovremeno smo uzeli u obzir i sve zakonske zahteve u zemlji i inostranstvu. Napravili smo kombinaciju teorije i prakse u idealnom odnosu i angažujemo isključivo istaknute stručnjake i kvalifikovane predavače. Mi smo specijalizovani partner za autobuse koji se brine za održavanje vašeg poslovanja.