O OMNIplus

OMNIplus – Your performance plus.

Solutions

OMNIplus nudi širok portfolio usluga u kome možete pronaći savršen odgovor na Vaše zahteve i potrebe. Jedna od njih je OMNIplus Servisni ugovor. U okviru OMNIplus servisnog ugovora Vi birate usluge servisiranja koje najviše odgovaraju potrebama Vaše kompanije. Zahvaljujući OMNIplus Servisnim ugovorima uživaćete u benefitima fiksiranog plana i preciznih mesečnih troškova održavanja vozila. Sa svojim praktičnim rešenjima za Vaše potrebe i specijalno kreiranim ponudama, OMNIplus Rešenja Vam garantuju maksimalnu operativnost Vaših flota, što je finansijski isplativo za Vas i Vašu kompaniju.

Više za Solutions

 

Mobility

Sa najvećom servisnom mrežom u Evropi, osobljem koje je prošlo specijalizovane obuke i dostupnošću delova širom sveta, OMNIplus osigurava spremnost Vaših autobusa. Svi servisni punktovi ispunjavaju sve naše standarde najvišeg kvaliteta i obezbeđuju najviši nivo ekspertize za autobuse. Sa našom SERVIS 24 h uslugom možete računati na brzu i profesionalnu asistenciju 24h dnevno, 365 dana u godini, bez obzira na lokaciju Vašeg vozila.OMNIplus Mobilnost Vam daje sigurnost da će Vaš autobus uskoro biti ponovo na putu posle neočekivanog kvara.

Više za Mobility

Expertise

OMNIplus brine o stručnom održavanju i popravkama na Vašim autobusima, koje obavlja specijalizovano servisno osoblje.To postiže sa autobuski orijentisanim radioničkim kapacitetima, specijalnim alatima i dostupnošću originalnih OMNIplus delova širom sveta. Naše obučeno i visoko kvalifikovano osoblje zna sve o Vašim novim i ne tako novim autobusima.U isto vreme imate direktan pristup do više od 130.000 originalnih rezervnih delova sa sertifikovanim OMNIplus kvalitetom. Ukratko, OMNIplus Ekspertiza osigurava povratak Vašeg autobusa na put u najkraćem mogućem roku, na najbezbedniji i najefikasniji način.

Više za Expertise

Support

OMNIplus Vam daje priliku da se fokusirate na individualizovani razvoj Vaše kompanije i osoblja. To se može postići  sa obukama za vozače i obukama za radionice, koje garantuju unapređenje veština i znanja vozača i radioničkog osoblja. Posetite Daimler Buses Training Platform kako biste videli pregled obimnog programa za obuke. Pored obuka, naši specifični sistemi kao što je BusDoc, obezbeđuju Vam sve osnovne servisne informacije. OMNIplus podrška omogućava Vam da prevaziđete sve dnevne izazove i povećate uspešnost Vaše kompanije.

Više za Support