OMNIplus 24h SERVICE.

Brzo, brže, OMNIplus.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Dostupno u celoj Evropi, 24 sata dnevno
  • Pomoć u slučaju kvara na licu mesta
  • Preduslov je posedovanje OMNIplus ServiceCard

Manji kvar može neočekivano da zaustavi vaš pun autobus čak i sa najboljim planiranjem. U najgorem slučaju, to može da se desi noću ili u inostranstvu. Naš OMNIplus 24h SERVICE ne samo da je dostupan non-stop, već je i na vašem jeziku. Odlaganje je nepoželjna vest, po vaš novčanik i za vaše putnike – ali najvažnije je da mi imamo brz odgovor. Naš OMNIplus 24h SERVICE će stupiti u vezu sa najbližim servisnim centrom i pobrinuće se za vaš autobus na mestu kvara.

Ukoliko brza popravka na mestu kvara ili najbližem servisnom centru nije moguća, OMNIplus 24h SERVICE će se pobrinuti za alternativno rešenje. Uvek pouzdan – to je stremljenje koje odlikuje naš OMNIplus 24h SERVICE. Naše iskustvo vama na raspolaganju, gde god i kad god vam je potrebno. Mi smo tu za vas – na svakoj lokaciji i za sve što vam je potrebno.

24 sata na dan. 365 dana u godini.

Od nabavke originalnih delova do postupka plaćanja – naši iskusni partneri za hitne situacije garantuju tehničku pomoć i finansijsku bezbednost. Upotrebite OMNIplus 24h SERVICE i OMNIplus ServiceCard.

Asistencija u slučaju kvara za osobe sa oštećenim sluhom