Servisni ugovori i e-servisni ugovori.

Optimalna usluga za dizel i električne autobuse po predvidljivim cenama.

Najvažnije činjenice u pregledu

  • Dugoročni predvidljivi troškovi i datumi održavanja
  • Prilagođen obim usluga
  • Trajanje i kilometraža po potrebi
  • Precizni servisi za dizel i električne autobuse

Sa OMNIplus-ovim servisnim ugovorima obezbeđujete potpunu proizvodnu kompetenciju za svoje autobuse. Zato što niko ne poznaje vaše autobuse bolje od stručnog osoblja proizvođača. Oslonite se na znanje naših visoko obučenih montera kako bi vaši autobusi uvek bili u vrhunskoj formi. OMNIplus servisni ugovori su individualni kao i vaš vozni park, zbog čega razlikujemo dizel i električne autobuse i pojedinačne vrste korišćenja.

Servisni ugovori dizel autobuse
Koristite naše ugovore o uslugama Basic, BasicPlus, Premium i Premium Regional. Naši servisni ugovori kombinuju usluge održavanja u skladu sa šablonima proizvođača sa popravkama različitog obima, u zavisnosti od toga koji ugovor o servisu ili garanciju odaberete. Takođe je integrisana: digitalna usluga OMNIplus Uptime, koja kontinuirano proverava status sistema vašeg vozila u realnom vremenu.

Osigurajte svoju mobilnost ugovorom o uslugama od OMNIplus-a - na osnovu potreba i sa predvidljivim troškovima.

OMNIplus e-servisni ugovori
Oslonite se na naše OMNIplus eService ugovore za vaš novi vozni park električnih autobusa, koji smo prilagodili zahtevima električne mobilnosti. Sa ugovorima o e-uslugama eBasic i ePremium, mi vas podržavamo po potrebi na vašem putu ka e-mobilnosti. A ako želite da budete sigurni, možete odabrati produženu garanciju baterije za eCitaro.

Oslonite se na stručnjake za autobuse iz OMNIplus-a kada je u pitanju servisiranje vašeg Mercedes-Benz eCitaro od samog početka.