OMNIplus ServiceCard Basic.

Vaša karta za 100% specijalizovan servis za autobuse.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Besplatna prijava za Basic servisnu karticu
  • Neophodno za OMNIplus 24h SERVICE, popravku i zamenu delova
  • Obuhvata paket mobilnosti Basic

Osnovni paket mobilnosti je dostupan preko OMNIplus ServiceCard Basic. Idealan je saputnik korisnicima Mercedes-Benz i Setra autobusa.
Zahvaljujući sveobuhvatnom servisu koji je deo osnovnog paketa mobilnosti, vlasnicima ove kartice su na raspolaganju brojne pogodnosti kao što su 24h SERVICE u slučaju ispumpanog pneumatika, zamenski autobus, popravke i zamena delova.

OMNIplus osnovni paket mobilnosti

Obe naše kartice OMNIplus ServiceCard Basic i OMNIplus ServiceCard Premium sadrže osnovni paket mobilnosti u okviru kog su dostupne brojne servisne usluge:

Popravke i delovi

OMNIplus osnovni paket mobilnosti omogućava OMNIplus klijentima bezgotovinsko plaćanje servisnih radova i originalnih delova i dodataka potrebnih za Mercedes-Benz i Setra autobuse u svim servisnim centrima u okviru OMNIplus mreže.

OMNIplus 24h SERVICE

24h SERVICE pruža brzu i profesionalnu pomoć na putu – na prostoru čitave Evrope, non-stop.

Finansijska garancija

U slučaju kvara ili popravki, Internet sistem vam pruža početnu finansijsku garanciju namenjenu za autobuse u iznosu od EUR 2500.00, koju je moguće povećati online. Na ovaj način servisna radionica može odmah da počne sa radom i da vaš autobus vrati što pre na put.

OMNIplus BusPool

Ukoliko autobus mora neplanirano da se zaustavi tokom vožnje, u Nemačkoj vam je na raspolaganju ekskluzivna usluga zamene autobusa. Kada pozovete OMNIplus 24h SERVICE broj, ukoliko nije moguća popravka u kratkom roku, imate mogućnost da zatražite zamenski autobus. Nakon što dostavite vaše podatke, raspoloživ zamenski autobus, uključujući i vozača, će vam obezbediti drugi OMNIplus klijent. U ostalim evropskim državama, pružićemo vam najveću moguću podršku kako biste pronašli autobus za zamenu.

OMNIplus TireService

24h SERVIS za pneumatike koji vas održava u pokretu! Naš servis za pneumatike je ekskluzivno dostupan klijentima sa OMNIplus osnovnim paketom mobilnosti praktično na prostoru čitave Evrope – na osnovu partnerskog odnosa između OMNIplus-a i vodećeg evropskog proizvođača pneumatika, Continental.Samo pozovite 24h SERVICE telefonski broj, a mi ćemo se postarati za ostalo.

Međunarodni standardi fakturisanja

Pored uspostavljenih standarda za popravke i obučenost, našim klijentima garantujemo centralizovano kontrolisane standarde fakturisanja moguće zahvaljujući fiksnim naknadama po kilometru kroz Evropu i fiksnoj naknadi za rad i zamenu delova koji se prodaju van radnog vremena kao i delimično umanjenje izraženih naknada za delove.

Sistem fakturisanja

Centralizovano, dvonedeljno fakturisanje pomoću UTA, uključujući detaljan listing svih pojedinačnih stavki.