TireService Mitarbeiter beim Reifenwechsel am Straßenrand.

TireService.

Za nesmetanu vožnju, 24h SERVIS pneumatika.

Kretanje je ključ vašeg uspeha. Za nesmetano kretanje na raspolaganju vam je brza, precizna pomoć u slučaju ispumpanog pneumatika, 365 dana u godini, 24 sata na dan u gotovo svim evropskim državama sa našim OMNIplus TireService. Sa OMNIplus ServiceCard, garantujemo vam brzu pomoć pod korektnim uslovima. Troškove je moguće brzo izračunati zahvaljujući fiksnim nakdnadama (fiksna naknada uključujući izlazak na teren i postavljanje).

Servis za pneumatike za nesmetano kretanje

Vaš autobus je stao kraj puta negde u Evropi. Ispumpan je jedan ili više pneumatika. Putnici se podjednako loše osećaju. Krajnji je čas za brzu, stručnu pomoć. Pozovite ekskluzivan servis za pneumatike 24h SERVICE službu, non-stop, gotovo na svim lokacijama u Evropi. Zahvaljujući bliskoj saradnji OMNIplus-a i vodećeg evropskog proizvođača pneumatika, Continental, ovaj problem rešavaju mobilni, Conti stručnjaci za zamenu pneumatika vrhunskom opremom. Oni vraćaju vaš autobus na put ka uspehu za tili čas.

OMNIplus TireService – Na koji način radi

Nakon poziva servisa 24h SERVICE na broj telefona +800 40 20 4020, snimaju se podaci sa vaše OMNIplus ServiceCards kao i dodatni podaci o modelu autobusa i dimenzijama pneumatika. Ovi podaci, zajedno sa lokacijom na kojoj je došlo do kvara se prenose u 24h Conti servisni kontrolni centar. Do posebno obučenog stručnjak za zamenu pneumatika bez odlaganja stiže informacija i on u najkraćem roku stiže do vas. Stručnjaci, izuzetno obučeni za zamenu pneumatika dolaze sa vrhunskom opremom. Veoma profesionalno će obezbediti lokaciju,  postaviti nov pneumatik i adekvatno će odložiti stari. Ukoliko je usled ispumpanog pneumatika došlo do oštećenja vozila, OMNIplus servisni centar se kontaktira preko službe 24h SERVICE. Vaš vozač može da se opusti jer je vozilo u sigurnim rukama i može da se usredsredi na naredni korak: da brzo, ali pre svega bezbedno nastavi putovanje autobusom punim zadovoljnih putnika.

Partnerske države

TireService je dostupan u sledećim državama:

Belgija
Danska
Nemačka
Estonija
Finska
Fransuska
Velika Britanija
Irska     
Italija
Letonija
Lihtenštajn
Litvanija
Luksemburg
(preko Švajcarske)
Holandija
Norveška
Austrija
Poljska
Švedska
Švajcarska
Slovačka
Španija
Češka Republika
Ukraina
Mađarska

Dodatne informacije