Übergabe der OMNIplus Service Card Premium.

OMNIplus ServiceCard Premium.

Vaša karta za 100% specijalizovani servis autobusa.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Besplatna prijava za Premium servisnu karticu
  • Obuhvata usluge ServiceCard Basic
  • Bezgotovinsko sipanje goriva na 37.000 benzinskih stanica u 38 evropskih zemalja
  • Dodatne usluge plaćanja putarine, korišćenja tunela i trajekata

Da li priželjkujete neograničenu mobilnost, mogućnost da pomoću ServiceCard komforno plaćate gorivo i putarinu? Vaša želja je za nas zaposvest. Sa OMNIplus ServiceCard Premium, koja svakako obuhvata sve servise u okviru osnovnog paketa mobilnosti, nakon provere vaše kreditne istorije, ispunićemo i taj zahtev:

Rezervoar:

Bezgotovinsko sipanje goriva u čitavoj Evropi, na benzinskim stanicama različitih preduzeća, preko 43,000 UTA prodajnih mesta u 40 država.

Putarina, tuneli, brodarina:

Na gotovo svim auto-putevima u Evropi na kojima se plaća putarina, na najprometnijim mostovima i tunelima, na praktično svim trajektima na Severnom moru, Baltičkom moru i u oblasti Mediterana na gustoj mreži trajektnih linija u Evropi, plaćajte pomoću ServiceCard.

OMNIplus osnovni paket mobilnosti

Obe kartice, OMNIplus ServiceCard Basic i OMNIplus ServiceCard Premium sadrže osnovni paket mobilnosti u okviru kog su dostupne brojne servisne usluge:

Popravke i delovi

OMNIplus osnovni paket mobilnosti omogućava OMNIplus klijentima bezgotovinsko plaćanje servisnih radova i originalnih delova i dodataka potrebnih za Mercedes-Benz i Setra autobuse u svim servisnim centrima u okviru OMNIplus mreže.

OMNIplus 24h SERVICE

24h SERVICE pruža brzu i profesionalnu pomoć na putu – na prostoru čitave Evrope, non-stop. Samo pozovite 24h SERVICE broj telefona +800 40 20 4020 a mi ćemo se postarati za ostalo.

Finansijska garancija

U slučaju kvara ili popravki, Internet sistem vam pruža početnu finansijsku garanciju namenjenu za autobuse u iznosu od EUR 2500.00, koju je moguće povećati online. Na ovaj način servisna radionica može odmah da počne sa radom i da vaš autobus vrati što pre na put.

OMNIplus BusPool

Ukoliko autobus mora neplanirano da se zaustavi tokom vožnje, u Nemačkoj vam je na raspolaganju ekskluzivna usluga zamene autobusa. Kada pozovete OMNIplus 24h SERVICE broj, ukoliko nije moguća popravka u kratkom roku, imate mogućnost da zatražite zamenski autobus. Nakon što dostavite vaše podatke, raspoloživ zamenski autobus, uključujući i vozača, će vam obezbediti drugi OMNIplus klijent. U ostalim evropskim državama, pružićemo vam najveću moguću podršku kako biste pronašli autobus za zamenu.

OMNIplus TireService

24h SERVIS za pneumatike koji vas održava u pokretu! Naš servis za pneumatike je ekskluzivno dostupan klijentima sa OMNIplus osnovnim paketom mobilnosti praktično na prostoru čitave Evrope – na osnovu partnerskog odnosa između OMNIplus-a i vodećeg evropskog proizvođača pneumatika, Continental.Samo pozovite 24h SERVICE telefonski broj, a mi ćemo se postarati za ostalo.

Međunarodni standardi fakturisanja

Pored uspostavljenih standarda za popravke i obučenost, našim klijentima garantujemo centralizovano kontrolisane standarde fakturisanja moguće zahvaljujući fiksnim naknadama po kilometru kroz Evropu i fiksnoj naknadi za rad i zamenu delova koji se prodaju van radnog vremena kao i delimično umanjenje izraženih naknada za delove.

Sistem fakturisanja

Centralizovano, dvonedeljno fakturisanje pomoću UTA, uključujući detaljan listing svih pojedinačnih stavki.