Bus Training Platform

Det bedste kursus for dine medarbejdere er kun et klik væk

På https://training.buses.daimlertruck.com/ kan du fleksibelt bestille en lang række OMNIplus-kurser i 14 europæiske lande for målrettet at kvalificere dine chauffører og værkstedsmedarbejdere. På Bus Training Platform tilbyder vi desuden en lang række praktiske eLearning-tilbud inden for forskellige kompetenceområder. Onlinekurserne er integreret i vores omfattende uddannelsesportefølje og bruges også som forberedelse til den fortsatte klasseundervisning.

Forenklet navigation og tilbud på flere sprog
Den nye online-træningsportal er brugervenligt opbygget og intuitivt at bruge. For at du kan finde det passende OMNIplus kursus, understøtter du omfattende filterkriterier, som kategoriserer tilbuddet efter kompetenceområder, læringsområder samt sprog og placering af træningen. Sidstnævnte er f.eks. en hjælp, når du skal uddanne medarbejdere på andre sprog i et land. Desuden kan du til enhver tid se dine kommende kurser og din læringshistorik samt dine medarbejderes historik transparent. På den måde understøttes deres målrettede kvalificering.

På https://training.buses.daimlertruck.com/ kan du logge ind med dit eksisterende Daimler-ID / XENTRY-ID. Derefter kommer du til tilbudskataloget over kurser, som du kan booke til dig selv og dine medarbejdere. Hvis du ikke har et login, kan du se de eksisterende kurser i det offentlige katalog på startsiden. Hvis du er interesseret i at deltage i et kursus, bedes du kontakte os på bus-training@daimlertruck.com. Vi tager os gerne af reservationen, opretter dine personlige login-data til kursusportalen og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. Forresten: Da der er tale om en fælles platform med Mercedes-Benz Truck Training, har du desuden mulighed for at få adgang til truck-kurser.