OMNIplus Services in Црна Гора

Снажне марке. Јак сервис.

OMNIplus представља јаке сервисне центре и партнере који су специјализовани за аутобусе. Добићете широм Европе комплетне, примерене услуге које осигуравају да ваше возило буде у потпуности оперативно. Сви сервисни центри у Немачкој испуњавају високе захтеве квалитета OMNIplus. Остварујете добит од тестираних оригиналних делова са великом доступношћу, као и од наше поуздане услуге 24h SERVICE.

На путовањима кроз Европу увек смо уз вас. На то можете да се ослоните.

 

Преглед наших сервиса:

Сервисна мрежа широм Европе

Ми смо моћан и одговоран партнер на вашој страни. Са више од 600 сервисних центара у Европи, формирамо највећу и најгушћу сервисну мрежу на више нивоа за Mercedes-Benz аутобусе и Setra аутобусе.
 

Одржавање и поправка

Наши специјализовани тимови у радионицама поседују темељна специфична знања о аутобусима. Помоћу сталних обука у вези са сервисом и производима, оспособљени смо за економично и стручно обављање радова на одржавању и поправкама. Поред тога, наше особље ради у радним просторима који су оптимално усклађени са захтевима у погледу поправки аутобуса и на тај начин обезбеђује високу ефикасност током процеса у радионици.

24h SERVICE

Услуга OMNIplus 24h SERVICE је нон-стоп доступна широм Европе. Наше искусно сервисно особље повезаће вас са центрима у вашој близини и побринуће се одмах за ваш аутобус на лицу места. Тако ћете добити брзу и стручну помоћ чак и код непланираних заустављања.

Упутства за негу и чишћење

Ради очувања вредности ваших возила, OMNIplus обезбеђује упутства за чишћење и негу унутрашњости, спољашњости, подова и стакала. Остварите добит помоћу наших упутстава за негу и чишћење како бисте повећали продајну вредност ваших аутобуса као и задовољство купаца.

Проналажење локације

Једноставна претрага сервисних центара помоћу многобројних функција онлајн регистра сервиса. Кликом на миш одмах ћете пронаћи сваки сервисни центар у вашој близини.

OMNIplus ON дигиталне услуге

Оптимизујте ваш посао са аутобусима

  • Различите дигиталне услуге омогућавају предиктивно управљање мобилношћу и сигурности вашег возног парка.
  • Планирајте захваљујући ефикасним телематским услугама Возачи и Руте
  • Прозивајте и даљински управљајте основним функцијама возила помоћу иновативних апликација