Teilnehmer am Werkstatt Training mit Mercedes-Benz Fahrzeugen.

OMNIplus radioničke obuke.

Kako bi Vaše radioničko osoblje bilo u potpunosti kvalifikovano.

Najvažnije činjenice u pregledu

  • Obuke za radioničko osoblje koje drže OMNIplus eksperti
  • Cilj obuka: sposobnost samostalnog izvođenja osnovnih popravki i radova redovnog održavanja
  • Dva nivoa kvalifikacija koji se nadograđuju
  • Budite u toku sa najnovijim tehnologijama

Da li imate sopstvenu radionicu i želite da uradite što više popravki i redovnih servisa sopstvenim snagama? Onda Vam je potrebno radioničko osoblje naoružano najnovijim saznanjima. Sa OMNIplus radioničkim obukama Vaši zaposleni mogu samo profitirati od znanja i kvalifikacija koje mogu dobiti od naših eksperata za autobuse, što osigurava da radioničke operacije teku glatko i efikasno i omogućava da Vaša autobuska flota bude spremna i raspoloživa u svakom trenutku.

Tajna uspešnosti OMNIplus obuka je u kombinaciji teoretske nastave i praktičnih veština. Obuke su podeljene na dva kvalifikaciona nivoa, koji proizilaze jedan iz drugog: Profesional i Master.Kako bismo osigurali maksimalnu efikasnost naših obuka, koristimo različite metode podučavanja. Kombinacijom obuka uživo i digitalnih medija, kao što su e-učenje i virtuelne učionice, možemo obučiti Vaše radioničko osoblje na željenom nivou.

Moduli OMNIplus obuka u pregledu

Vožnja/šasija/kočnica

Bilo da su u pitanju sistemi za preradu izduvnih gasova ili elektronski kočioni sistemi, možete naučiti kako da profitirate koristeći savremene tehnologije prilikom servisiranja i popravki.

Elektrika/dijagnostika

Ciljana dijagnostika je u ovim vremenima ključ uspeha. Bilo da je u pitanju elektronika, hibridne tehnologije ili telematika, ove obuke Vam daju uvid u savremene sisteme.

Komforni sistemi/karoserija

Klimatizacija i udobnost su od suštinske važnosti za putnike. Bilo da su u pitanju popravke na karoseriji ili održavanje sistema za klimatizaciju, ovde možete naučiti kako autobus može ostaviti dobar utisak.

 

IT sistemi

Veliki broj elektronskih sistema i komponenti su ugrađeni u savremene autobuse.Na našim IT obukama možete naučiti kako da profesionalno rukujute IT sistemima na vozilu.

 

Bus Trening Platforma