Mercedes-Benz Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn.

Obuka o bezbednosti.

Moji autobusi i bezbednost: bez kompromisa.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Obuka u oblasti bezbednosti radi smanjenja opasnosti od nezgoda i povećanja bezbednosti vaših putnika
  • Obuka u vašim prostorijama ili u odgovarajućim centrima za bezbednost u vašoj blizini
  • Višednevna Premium obuka u oblasti bezbednosti ekskluzivno na Hokenhajmringu (Hockenheimring)

Vaš autobus je dragocen. Dragocena je i vaša reputacija kao autobuskog prevoznika. Zbog toga vam je potrebna obuka koja će vašim vozačima omogućiti da budu u toku u pogledu svih pitanja koja se odnose na bezbednost, obuka koja će im pružiti neophodna znanja za vanredne situacije, tako da mogu da izbegnu manje i veće nezgode kako biste povećali bezbednost vaših putnika.

Sa našim OMNIplus obukama o bezbednosti, nudimo pravi odgovor svakom vozaču, mogućnost da odgovore na svaki zadatak i zahtev. U sklopu obuke na terenu - osnovni trening o bezbednosti, dolazimo vam u posetu, donosimo našu opremu – kliznu površinu, opremu za merenje brzine,semafore i stubiće.

Kao alternativnu ponudu izaberite naš Basic Plus SafetyTraining- osnovni plus paket u odgovarajućem centru za obuku. U Nemačkoj ih ima više, a opremljeni su kliznim površinama, nagibima, zavojima za proveru dinamike vožnje čime su vam na raspolaganju svi neophodni elementi za simulaciju kritičnih situacija u vožnji

Na Hokenhajm trkačkoj stazi vozite sa nama bezbedno poput svetskih šampiona. Ovde izvodimo nastavu za OMNIplus Premium SafetyTraining. Obuke u trajanju od dva i po dana obuhvata manevre pri brzini kojom vozite po auto-put, praktične vežbe za savladavanje kritičnih situacija kao i simuliranje gašenja požara. Doživite stručnost i znanje pole positio-a. Opustite se uvereni da vaš autobus neće prekoračiti svoje granice čak i u kritičnim situacijama.