Mercedes-Benz Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn.

OMNIplus digitalni prostori za učenje.

Inovativne digitalne obuke

Pregled najvažnijih činjenica

  • Dokumentacija za obuke kreirana od strane OMNIplus eksperata
  • Efikasna onlajn nastava - bilo kada i bilo gde
  • Štedi vreme i troškove putovanja i smeštaja
  • Jednostavno onlajn prijavljivanje koristeći Bus Training Platform

E-obuke su postale podrazumevajuće u mnogim oblastima. U digitalnim OMNIplus prostorima za učenje, Vaši zaposleni mogu da steknu vredna znanja u svakom trenutku, bez obzira na to gde se nalaze. OMNIplus Vas podržava u tome koristeći efikasne metode učenja, od samostalnih kurseva do virtuelnih učionica. Ekonomske prednosti su očigledne: više nema putnih troškova i zastoja nastalih usled odsustva osoblja koje pohađa obuke.

Digitalni prostori za učenje su uključeni u naš sveobuhvatni OMNIplus trening portfolio. Oni takođe obezbeđuju savršenu pripremu za obuke uživo koje su deo naše ponude, kao što su na primer radioničke obuke.

 

Jednostavno onlajn prijavljivanje koristeći Bus Training Platform

OMNIplus posebno olakšava stvari zahvaljujući moćnoj Bus Training Platform: Na adresi www.bus-training.daimler.com možete videti i prijaviti se za sadržaje koje nude OMNIplus digitalni prostori. Zahvaljujući jednostavnim filterima kao što su "area of competence”, "form of learning” i "language” možete brzo pronaći digitalni sadržaj koji Vam je potreban . Takođe možete imati uvid u predstojeće obuke i istoriju obuka Vaših zaposlenih. To Vam pomaže obezbeđujući specijalističke obuke za Vaše vozače i radioničko osoblje. Bus Training Platform je dostupna u 14 evropskih zemalja, na različitim jezicima.

Bus Trening Platforma