Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn mit Verkehrsleitkegeln.

OMNIplus obuke.

Vaši zaposleni u vrhunskoj formi - prave obuke za sve.

Najvažnije činjenice u pregledu

  • OMNIplus obuke vožnje za ljude za volanom
  • OMNIplus radioničke obuke za radioničko osoblje
  • Teoretske i praktične obuke kreirane na osnovu Vaših potreba
  • Obuke drže kvalifikovani OMNIplus treneri
  • Jednostavno onlajn prijavljivanje na Bus Trening Platformi

Kao nekom ko vodi autobusku kompaniju, Vama je važno da imate vrhunsko osoblje. Vaši vozači treba da imaju potpunu kontrolu nad vozilima i da voze sa maksimalnom efikasnošću. Vaše radioničko osoblje bi trebalo da ume da vrši osnovne popravke i radi na održavanju vozila . Da bi se to ostvarilo potreban Vam je poseban program obuka, kako biste dostigli ciljeve kompanije. Dobro došli na OMNIplus obuke!

Sa obukama vožnje mi oblikujemo Vaše vozače da na pravi način upravljaju Mercedes-Benz i Setra autobusima. Na radioničkimobukama mi spremamo Vaše radioničko osoblje za uspeh. Zahvaljujući našem obimnom iskustvu i stručnom znanju u oblasti autobusa, naše OMNIplus obuke su skrojene upravo po Vašim potrebama. Kombinujemo teoriju i praksu u savršenim razmerama, a predavači su specijalno obučeni eksperti i treneri. Dozvolite da Vas inspirišemo našom strašću za autobuse.

Jednostavno onlajn prijavljivanje na Bus Trening Platformu

Na Bus Training Platformi, možete se u 14 evropskih zemalja jednostavno prijaviti za OMNIplus treninge za vozače i radioničko osoblje. Naš savet: Otkrijte prednosti sticanja novih znanja i veština u digitalnom OMNIplus svetu, bez obzira na vreme i mesto.

Bus Trening Platforma