Zwei Mercedes-Benz Busse fahren in eine Busstation ein.

Usluga Bus Rapid Transit (BRT) sistema.

Zahvaljujući BRT podršci koju pruža OMNIplus, preopterećeni sistemi lokalnog javnog prevoza putnika i zagađenje životne sredine sada su prošlost.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Sistem lokalnog javnog prevoza koji se zasniva na autobusima sa odgovorom na izazove u saobraćaju

BRT sistemi su fleksibilni, brzi tranzitni sistemi za autobuse koji nude rešenja za sve izazove koji su u vezi sa tranzitom poput zakrčenih ulica, preopterećenog sistema javnog saobraćaja i zagađenje životne sredine. BRT je za bezbedan, atraktivan tranzit putnika na području metropola.

Pouzdanost i operativna spremnost vaših vozila su od velikog značaja. Zgusnuti redovi vožnje, velika kilometraža i brojni putnici postavljaju velike zahteve pred vaše vozilo u BRT sistemu.

BRT-specifična pomoć koju pruža OMNIplus je stoga nezamenljiva. Kao iskusni stručnjaci za autobuse, dobro smo upoznati sa specifičnim zahtevima i procedurama BRT sistema.

OMNIplus pruža usluge za BRT sisteme

Sa OMNIplus mi smo sposoban partner koji vam pruža široku lepezu jedinstvenih rešenja i usluga za BRT sistem. U našem proizvodnom servisnom centru, održavanje vozila i popravke vrše iskusni serviseri koji garantuju efikasnost i kratak rok. Ukoliko želite da se sami postarate za održavanje vašeg voznog parka, nudimo vam individualno planiranje servisnih radova i profesionalne obuke za servisere i vozače. Zahvaljujući sveobuhvatnoj logistici i dostavi, nastojimo da obezbedimo ne samo dostupnost delova kada su potrebni, već mogućnost da se vaši autobusu brzo ponovo nađu na drumu. Pored toga, modeli naših servisnih ugovora nude finansijsku transparentnost i bezbednost, a prilagođena finansijska rešenja su od prvog dana garant mobilnosti i poslovne sigurnosti.