BestAge Repair.

Održavanje dobrog stanja. Za autobuse, koji su duže u pogonu.

BestAge Repair – sveobuhvatni program usluga OMNIplus za autobuse koji su duže u pogonu, pruža vam mnogo prednosti: Samo kod nas ćete dobiti sve servise za svoje vozilo na jednom mestu, i na taj način smanjiti vreme stajanja vašeg vozila. Kao proizvođač, mi vaš autobus najbolje poznajemo i dostupni smo vam non-stop. Uz našu ponudu uštedećete vreme, živce i pre svega, novac.

Fokus usluge OMNIplus BestAge Repair stavili smo pre svega na starija vozila. Jer upravo posle dosta godina korišćenja, izuzetno je važno da saznate koliko je vaš autobus efikasan, ekonomski isplativ i pre svega koliko vredi. Naš cilj je da postignemo najbolji mogući rezultat za vas. Mi želimo da osposobimo vaš autobus da bude dugoročno efikasniji i pri tome sledimo naš zajednički cilj: održavanje dobrog stanja. Sa uslugom BestAge Repair dobićete sve servise na jednom mestu, u kvalitetu proizvođača i pod atraktivnim uslovima.

Ponuda servisnih usluga se sastoji iz tri dela: originalni delovi, održavanje i popravka, kao i priprema i nega.

Originalni delovi

  • Originalni delovi za stara vozila: Mi se brinemo o tome, da vi što je brže moguće, dobijete odgovarajući deo. Pri tome starost vozila nije od značaja. Svi uobičajeni delovi su vam na raspolaganju 15 godina, a mnogi od njih i mnogo duže od ovog vremena.
  • Delovi koji se menjaju: Sa spremnim originalnim delovima koji se menjaju, uštedećete novac i zaštititi okolinu. Pripremljeni delovi u potpunosti odgovaraju visokim standardima kao kod serijske proizvodnje.

Održavanje i popravka

  • Ponude po fiksnoj ceni za popravke potrošnih delova: Ponude sadrže atraktivne cene za uobičajene potrošne delove, kao što su npr. kočnice ili spojnice i neophodne radne sate.
  • EconomyService: Usluga EconomyService obuhvata paket održavanja i pregleda, kao i zamenu ulja i maziva. Imate mogućnost maksimalne fleksibilnosti da odlučite šta je za vaš autobus važno.

Priprema i nega

  • SmallRepair: Oštećenja laka, stakala i plastike, kao i oštećenja instrument table, unutrašnjosti i karoserije, se sa uslugom SmallRepair mogu brzo i jednostavno popraviti.
  • Usluga nege: Glavne usluge koje se podrazumevaju pod uslugom nege su čišćenje unutrašnjosti, motora i podnih obloga.