Teilnehmer am Werkstatt Training mit Mercedes-Benz Fahrzeugen.

Obuka za radionice.

Bolje razumevanje, bolji rezultati.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Podsticaj za vaše radnike u radionicama
  • Samostalno izvršavanje manjih popravki i radova na održavanju
  • 3 stepena kvalifikacija koji se nadovezuju
  • Radionice upoznaju vaše saradnike sa najnovijim saznanjima

Ukoliko i sami posedujete radionicu, želite sami da obavite manje popravke i održavanje kako bi ste bili ekspeditivniji i ekonomičnije poslovali.  Vaši zaposleni moraju da budu u toku sa najnovijim tehničkim standardima.

Naše OMNIplus obuke su podeljene u tri nivoa kvalifikacija, osnovni, profesionalni i master i pružaju bolje razumevanje i poznavanje tehnologije autobusa. Obiman program obuka obuhvata kurseve o proizvodima, uvodni kurs, kurseve o elektrici, obuku o osnovnim sklopovima ili naprednije obuke. Radi maksimalne ekfikasnosti u što kraćem vremenskom periodu, primenjujemo idealnu kombinaciju različitih metoda obuke: obuku licem u lice, uvodnu obuku kao nezavisan kurs i kompjuterizovanu obuku (CBT). Testovi provere na portalu OMNIplus TrainingPortal vam pomažu da bolje procenite vaš nivo kvalifikacija i znanja tako da možete brzo da pronađete obuku koja vam odgovara.

Pogon/Oslanjanje/Kočnice

Od naknadnog tretmana izduvnih gasova do elektronskog kočnog sistema, pokazaćemo vam kako da iskoristite inovativne tehnologije,uključujući održavanje i popravke!

Električne komponente/Dijagnostika

U današnje vreme, usmerena dijagnostika je jedan od osnovnih ključeva uspeha. Od elektronike do hibridne tehnologije ili telematike –ove tehnologije pružaju jasnu perspektivu.

Komfor/Šasija

Komfor i odgovarajuća klima su veoma važni svakom putniku. Od popravke šasije do radova na A/C sistemima, naučićete kako da vaš autobus ostavi dobar utisak na putnike.

IT-Sistem

Precizne informacije i savršeno odabran trenutak. Na našim IT obukama ćete steći stručna znanja za rad sa informacionim sistemima vašeg vozila. Postanite informatički ekspert!