OMNIplus originalni polovni rezervni delovi.

Niži troškovi i ekološka alternativa novim rezervnim delovima.

Najvažnije činjenice u pregledu

  • Održivo i isplativo održavanje
  • Delovi OMNIplus kvaliteta kojima možete verovati
  • 12 meseci garancije na zamenske rezervne delove
  • Veliki izbor, brza dostupnost
  • Povoljne cene
  • Mogućnost otkupa starih izgrađenih delova

Naša ponuda za vas.

Visokokvalitetni rezervni delovi su važan faktor u održavanju pouzdanog funkcionisanja autobusa. Sa fabrički repariranim polovnim rezervnim delovima možete smanjiti troškove, bez gubitka na kvalitetu. Ostvarite benefit iz impresivnih mogućnosti koje Vam se nude kroz OMNIplus originalne polovne rezervne delove: smanjenje troškova i alternativa novim delovima bez negativnog uticaja na životnu sredinu.

Reparirani rezervni delovi

Ova OMNIplus ponuda obuhvata više sklopova i komponenti - od osovina do cilindarskih glava. Kako bi originilani reparirani rezervni delovi za Vaš Mercedes-Benz ili Setra autobus, bili pouzdani kao i novi delovi, oni prvo prolaze kroz proces pažljive i detaljne reparacije. Korišćeni delovi dobijeni izgradnjom sa vozila klijenata se prvo rastavljaju do poslednjeg zavrtnja, čiste, procenjuju, selektuju i onda se industrijski repariraju. Na kraju, dobija se originalni zamenski rezervni deo originalnog kvaliteta, koji zadovoljava visoke OMNIplus standarde u pogledu uklapanja, tehničkog statusa, performansi, bezbednosti i garancije. Takođe nemojte zaboraviti i pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine zbog uštede resursa u procesu proizvodnje ovih delova.  

 

Da li ste znali?

OMNIplus klijenti mogu zaraditi prodajući stare izgrađene rezervne delove. Pod određenim uslovima, korišćeni rezervni delovi se mogu otkupiti od strane OMNIplus prilikom kupovine originalnih repariranih rezervnih delova.

Od upotrebljenih do originlnih repariranih rezervnih delova - proces

Repariranje

1. Provera
Koji polovni rezervni delovi su podesni za repariranje? Provera na startu procesa daje razjašnjenje.

2. Demontaža
Tokom naknadne demontaže, stari delovi predviđeni za reparaciju se u potpunosti rastavljaju i uklanjaju se potrošne komponente.

3. Čišćenje
Nakon toga koriste se specijalni procesi za njihovo detaljno čišćenje.

4. Priprema
Ugrađuju se potpuno nove potrošne komponente, eliminišu se sve neispravnosti i defekti i komponente se dovode u potpuno ispravno stanje...

5. Montaža
...tako da posle montaže dobijamo originalni reparirani rezervni deo koji ispunjava visoke OMNIplus standarde kvaliteta.

6. Funkcionalni test
Potom se reparirani rezervni delovi podvrgavaju funkcionalnim testovima.