Vetrobransko staklo.

Bezbednost u svakom pogledu - vetrobransko staklo proverenog OMNIplus kvaliteta.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Materijal visokog kvaliteta sa dužim vekom trajanja od ostalih
  • Stroga kontrola proizvodnje obezbeđuje bezbednu vožnju
  • Specijalno razvijeni originalni lepak za brzu i montažu bez preteranog zatezanja

Vetrobransko staklo je jedna od najvažnijih komponenti u pogledu bezbednosti vozača i putnika. Štiti od uticaja spoljašnje sredine, poput vetra i klimatskih neprilika, kao i od infracrvenog zračenja. Poboljšava bezbednost u opasnim situacijama i doprinosi stabilnosti vozila. Vetrobranska stakla proverenog OMNIplus kvaliteta su namenski osmišljena za vaš Mercedes-Benz ili Setra OMNIbus, osmišljena su da zaštite vas i vaše putnike. Ne pravite kompromise kada je reč o kvalitetu vetrobranskog stakla, oslonite se na original - jer kvalitet je odlučujući.

Prednosti proizvoda - na prvi pogled:

  • Vetrobransko staklo priznatog OMNIplus kvaliteta, napravljeno od visoko kvalitetnih materijala je garancija dugovečnosti.
  •  Savršena kombinacija originalnog vetrobranskog stakla i originalnog lepka omogućava brzu i preciznu zamenu, savršeno uklapanje i prijanjanje.
  • Manja oštećenja kod kojih nije potrebna zamena celog vetrobranskog stakla je moguće otkloniti brzo i lako pomoću SmallRepair usluge.
  • Vetrobranska stakla proverenog OMNIplus kvaliteta podležu strogoj kontroli kvaliteta u procesu proizvodnje i vrhunskog su kvaliteta.

Efikasnost

Efikasnost se isplati

Vetrobranska stakla proverenog OMNIplus kvaliteta ispunjavaju najviše tehničke zahteve. Upotrebom visoko-kvalitetnih materijala poput Solar Plus folija koje delotvorno smanjuju protok toplote, originalna vetrobranska stakla su mnogo trajnija od sličnih vetrobranskih stakala drugih proizvođača. Savršena kombinacija originalnog vetrobranskog stakla i originalnog lepka omogućava brzu i preciznu zamenu. Delotvorna kombinacija materijala i postupka proizvodnje obezbeđuje potpunu funkcionalnost, stabilnost i bezbednost. Kratko vreme sušenja smanjuje vreme čekanja, a manja oštećenja vetrobranskog stakla koja ne zahtevaju zamenu čitavog vetrobranskog stakla je moguće otkloniti brzo i lako pomoću SmallRepair usluge.

Stručnost

Stručnost i napredak

Kako bi ispunili kriterijume kvaliteta proizvođača vozila, vetrobranska stakla moraju savršeno da se uklapaju i prijanjaju. Zbog toga su osmišljena kompatibilna originalna vetrobranska stakla i originalni lepak. Osim toga, geometrički podaci, uključujući konkavnost, svakog vetrobranskog stakla se porede sa vrednostima tolerancije razvojnog odeljenja. Nakon toga originalne metlice brisača mogu da se prilagode konkavnosti vetrobranskog stakla i da omoguće optimalnu šemu zamahivanja.

Vetrobranska stakla proverenog OMNIplus kvaliteta podležu strogoj kontroli kvaliteta u procesu proizvodnje i vrhunskog su kvaliteta. Na primer, habanje vetrobranskog stakla je smanjeno uglačanom donjom ivicom. Na ovaj način je poboljšana stabilnost vetrobranskog stakla u okviru. Spojevi, profili i zalepljeni delovi se proveravaju da bi se opasnost po vozača i putnike smanjila na najmanju moguću meru.

Bezbednost

Bezbednost na prvom mestu

Pred materijale za izradu vetrobranskog stakla se postavljaju visoki zahtevi. Vetrobransko staklo se, na primer, testira na odron kamenja. Njegova uloga je da zaštiti putnike od predmeta koji bi u suprotnom prodrli u unutrašnjost vozila. Ono takođe poboljšava stabilnost vozila u slučaju nezgode. Čak i vremenske prilike pred njega postavljaju velike zahteve. Izuzetna toplota ili hladnoća kao i vlaga zahtevaju izuzetnu otpornost na klimatske promene.

Vetrobransko staklo proverenog OMNIplus kvaliteta je testirano na rad u ekstremnim uslovima kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet i bezbednost putnika.