Kočione čeljusti disk kočnica.

Originalne kočione čeljusti disk kočnica - najviši standardi bezbednosti, pouzdanosti i efikasnosti.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Ne koristimo unapred pripremljena ili popravljana klešta kočnice - uvek ćete dobiti nov proizvod!
  • Prilagođeno Mercedes-Benz ili Setra autobusima
  • Ekonomičnost zahvaljujući dugotrajnosti

Kritične situacije nisu tako česte, međutim, one su merilo kada kočione čeljusti disk kočnica treba da pokažu svoj savršen rad. Pouzdanost i performanse kočnica ne samo da treba da se staraju za bezbednost vozača, putnika i vozila već i za dobrobit drugih učesnika u saobraćaju. Bolje sprečiti nego lečiti. Reciklirane ili reparirane kočione čeljusti disk kočnica nisu bezbedne jer imaju nedostatke u pogledu kvaliteta, funkcionisanja i materijala. Zbog toga se kočione čeljusti disk kočnica proverenog OMNIplus kvaliteta ne repariraju. Nije moguće odrediti pritisak kom su bile izloženi ili skrivene nedostatke koji mogu da dodvedu do visoko-rizičnog poremećaja u radu.

Naša preporuka: original

Koristimo samo najnaprednije sisteme poslednje generacije koji omogućavaju pravilno sklapanje kočionih čeljusti disk kočnice i strogo su usaglašeni sa zahtevima proizvodnje. U slučaju da se najmanja vrednost ne poklopi sa strogom specifikacijom za seriju, kočione čeljust disk kočnice se odmah povlači iz proizvodnje, utvrđuje se uzrok odstupanja i otklanja se. Naše originalne kočione čeljusti disk kočnice proverenog OMNIplus kvaliteta ispunjavaju sve zahteve koji se odnose na bezbednost i kvalitet, trajnost i pouzdanost tokom svakodnevne upotrebe.

Prednosti proizvoda - na prvi pogled:

  • Pod normalni radnim uslovima originalne kočione čeljusti disk kočnica mogu da pređu više od milion kilometara.
  • Odlikuje ih bezbednost i kvalitet.
  • Ne upotrebljavamo reparirane kočione čeljusti disk kočnica.
  • Ispunjavamo sve stroge zahteve razvoja i kontrole kvaliteta tokom proizvodnje

Efikasnost

Efikasnost se isplati

Originalne kočione čeljusti disk kočnica proverenog OMNIplus kvaliteta ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, pouzdanosti i efikasnosti. Prilagođene su Mercedes-Benz i Setra autobusima i namenjene da traju tokom čitavog životnog veka vozila. Pod normalni radnim uslovima originalne kočione čeljusti disk kočnica mogu da pređu više od milion kilometara. Na ovaj način štedite novac koji biste potrošili na rezervne delove i posete radionicama. To je samo još jedan dokaz da se visoko-kvalitetni materijali i kvalitetan postupak proizvodnje originalnih delova isplati, svakim danom sve više.

Stručnost

Stručnost i napredak

Originalne kočione čeljusti disk kočnica proverenog OMNIplus kvaliteta se proizvode u skladu sa veoma strogim zahtevima serijske proizvodnje. Kao centralna komponenta posebno razvijenog kočnog sistema, kočione čeljusti disk kočnice se savršeno uklapaju sa svim ostalim komponentama sistema. Samo kočione čeljust disk kočnice koje ispunjavaju sve relevantne zahteve kvaliteta i bezbednosti mogu, na dugi rok, optimalno da ispunjavaju svoje zadatke. Osim toga, kočione čeljusti disk kočnica proverenog OMNIplus kvaliteta se i dalje razvijaju - za još bolju bezbednost i pouzdanost.

Bezbednost

Bezbednost pre svega

Zbog toga, mi ne vršimo zahvate na kočionim čeljustima disk kočnica. Na repariranoj čeljusti disk kočnica ne mogu se pouzdano utvrditi skriveni, opasni nedostataci koji mogu da dovedu do gubitka snage prilikom kočenja ili do potpunog otkazivanja kočnica. Kako ne bi došlo do ozbiljnih nezgoda, uvek ugrađujemo nove kočione čeljusti disk kočnica proverenog OMNIplus kvaliteta prilikom održavanja ili popravke vozila. Samo originalna kočione čeljust disk kočnica su dovoljno kvalitetne i bezbedne za pouzdan rad na drumu.

Pouzdanost

Visoka pouzdanost kroz redovnu kontrolu kvaliteta

Pre nego što u autobus ugradite originalnu kočionu čeljust disk kočnice proverenog OMNIplus kvaliteta, nophodan je dokaz pouzdanosti: redovnom kontrolom kvaliteta u procesu proizvodnje i završnim testovima performansi i rada. Rigoroznim, dugotrajnim testovima postavljamo nove standarde. Inovacije, vrhunski kvalitet materijala i proizvodnje dobijamo: trajan, visoko-kvalitetan, pouzdan proizvod na koji možete da se oslonite u svakoj situaciji.