Filteri za motor.

Originalni filteri za motor – najviši nivo pouzdanosti, trajnosti i bezbednosti.

Pregled najvažnijih činjenica

 • OMNIplus originalni filteri za motore rade ekonomično
 • Laka i precizna montaža
 • Stroga testiranja garantuju dugotrajnost i najbolji kvalitet
 • Naši originalni filteri za motore: filteri za ulje, filteri za vazduh, filteri za gorivo

Zahtevni zadaci se najbolje savladavaju timskim radom – kako u svakodnevnom životu tako i na putu. Samo kada su svi delovi vozila savršeno usklađeni kretanje je moguće. Ukoliko je, međutima, najmanje jedna komponenta u kvaru, posledica može da bude potpuno otkazivanje. Zbog toga obraćamo posebnu pažnju na maksimalnu pouzdanost, trajnost i bezbednost kada se radi o filterima za motor proverenog OMNIplus kvaliteta. Jer ukoliko birate cenu na uštrb kvaliteta postoji opasnost od potpunog otkazivanja generatora. Originalni delovi proverenog OMNIplus kvaliteta garantuju optimalan kvalitet materijala i obradu. Oni su rezultat decenija iskustva i znanja u proizvodnji autobusa. A ono što je najvažnije:vaši putnici se osećaju bezbedno sa vama.

Performanse filteta koje se isplate

Originalan filter za ulje

Originalan filter za ulje proverenog OMNIplus kvaliteta

Ne radi svaki filter za ulje poput sata. Verujte samo originalu. Originalan filter za ulje proverenog OMNIplus kvaliteta vam pomaže da ispunite zahteve pred koje vas stavlja svakodnevni život. Na duge staze originalni filter za ulje vam štedi novac. Filter za ulje proverenog OMNIplus kvaliteta se veoma jednostavno namešta zbog svojih preciznih dimenzija i savršene izrade. Kada zatvorite poklopac, spojevi takođe savršeno nalegnu na svoje mesto. Broj filtera, dubina i dužina navoja su usklađene sa smernicama.

Originalni filter za vazduh

Originalan filter za vazduh proverenog OMNIplus kvaliteta

Jeftino nije nužno i povoljno kada je reč o filterima za vazduh. Nezavisno od opasnosti do koje može da dođe usled neprečišćenog vazduha, konkurentni proizvodi nisu ti koji snose troškove zamene za originalne delove. Upotrebom originalnog filtera za vazduh ne postoji mogućnost da neprečišćen vazduh dospe u komoru za sagorevanje jer poklopac savršeno prijanja, a papir filtera je podjednako zalepljen za disk na krajevima filtera i duž šavova. Osim toga, otpor filter papira i njegova gramaža kao i veličina rupica ispunjavaju najviše standarde kvaliteta koji čine sertifikovan filter proverenog OMNIplus kvaliteta.

Originalni filter za gorivo

Originalni filter za gorivo proverenog OMNIplus kvaliteta

Navodno povoljna cena ponekad može da predstavlja gubitak ma kako primamljivo delovala: to zaista nije način da uštedite novac. Jeftina rešenja ne samo da morate češće da menjate već: filter lošeg kvaliteta može da dovede do skupog kvara na pumpi za ubrizgavanje. Ko je to iskusio zna: ušteda na filterima je ušteda na pogrešnim stvarima. Originalni filteri za gorivo priznatog OMNIplus kvaliteta su veoma jednostavni za zamenu: OMNIplus filter za gorivo je dobro pričvršćen za poklopac filtera zahvaljujuću sigurnosnim štipaljkama tako da ne može da dođe do curenja goriva prilikom zamene filtera. Pored toga sve dimenzije filtera ispunjavaju vrednosti navedene u specifikaciji. Jednostavna ugradnja, pouzdanost i dobro prijanjanje su garantovani.

Prednosti proizvoda - na prvi pogled:

 • Originalni filter za motor proverenog OMNIplus kvaliteta se lako menja zbog standardizovanih dimenzija
 • Originalni filter za motor proverenog OMNIplus kvaliteta provereno su veoma dugoročni, omogućavaju duže intervale za zamenu i zbog toga su veoma ekonomični.
 • Svaka pojedinačna komponenta originalnog filtera za motor proverenog OMNIplus kvaliteta ispunjava najviše OMNIplus standarde u pogledu kvaliteta i obrade materijala.
 • Nema opasnosti od curenja, na primer, na spojevima zbog lošeg kvaliteta materijala
 • Ispupčenja na papiru filtera originalnog filtera za motor sprečavaju stvaranje naslaga na prevojima filtera – bezbedne i postojane performanse filtera
 • Papir filtera originalnog filtera za motor proverenog OMNIplus kvaliteta je otporan na curenje čak i u dnu filtera i zalepljen je ili prišiven za poklopac. Curenje je smanjeno na najmanju moguću meru.
 • Vrhunski marterijali i vrhunska obrada garant su dugotrajnosti i bezbednosti originalnog filtera za motor proverenog OMNIplus kvaliteta

Efikasnost

Efikasnost se isplati

Vrhunski kvalitet produžava životni vek proizvoda. Pravilo potvrđuju originalni filteri za motor proverenog OMNIplus kvaliteta. Originalni filteri za motor za Mercedes-Benz ili Setra autobuse ređe se menjaju nego proizvodi konkurentnih proizvođača. Ulaganje u originalne delove se automatski isplati.

Stručnost

Stručnost i napredak

Bez obzira da li se radi o automobilu, gradskom autobusu ili međugradskom autobusu, svaki originalni filter za motor proverenog OMNIplus kvaliteta je savršenstvo izrade u pravom smislu te reči. Pre no što stigne do vas mora da ispuni stroge zahteve razvojnog odeljenja, naše standarde, odnosno, mora da ponudi samo najbolje. Najviši standardi proizvodnje, stroge provere i stalni razvoj omogućavaju nam da dostignemo cilj.

Bezbednost

Bezbednost pre svega

Slabije performanse, habanje pumpi, oštećenja motora nastala usled neispravnog filtera: originalni filter motora proverenog OMNIplus kvaliteta smanjuje opasnost da do toga dođe ukoliko redovno servisirate vozilo. Na kraju krajeva, vaši klijenti su ti koji treba da uživaju u svom Mercedes-Benz ili Setra autobusu još dugi niz godina.

Pouzdanost

Visok stepen pouzdanosti zahvaljujući stalnoj proveri kvaliteta

Sve, samo da ne stane! Opravdana želja gotovo svakog kupca autobusa. Zbog toga svaki filter za motor mora da ispuni ekskluzivne standarde kvaliteta pre no što napusti fabriku. Zahvaljujući testiranju delova klijenti mogu da budu sigurni da će njihov Mercedes-Benz ili Setra autobus ostati u pokretu podjednako kao i prvog dana, čak i nakon hiljade kilometara.