Branici.

Bezbedni, izdržljivi i ekonomični – kvalitetni branici OMNIplus.

Pregled najvažnijih činjenica

  • Posebno razvijeno za Mercedes-Benz i Setra autobuse
  • Velika preciznost forme i izvanredan kvalitet
  • Provera kvaliteta u laboratoriji i na radnim mestima za ispitivanje
  • Kontinualni razvoj u cilju zadovoljenja povećanih bezbednosnih zahteva

Branici proverenog OMNIplus kvaliteta su namenski osmišljeni, napravljeni i testirani za Mercedes-Benz ili Setra autobuse. Pored izdržljivosti i savršenog prijanjanja, odlikuju ih izvanredni materijali i izrada. Kao proizvod dugogodišnjeg razvoja i složenog postupka testiranja originalni branici nude baš ono što se od njih očekuje: efikasnost, izdržljivost i maksimalnu bezbednost u svakodnevnoj upotrebi.

Prednosti proizvoda - na prvi pogled:

  • Branici proverenog OMNIplus kvaliteta se razlikuju po svojoj izdržljivosti i visokom stepenu preciznosti, odličnim materijalima i izradi.
  • Savršeno prijanjanje i uklapanje na donji deo autobusa omogućava brzo i ekonomično postavljanje.
  • Branici proverenog OMNIplus kvaliteta se proizvode u skladu sa striktnim zahtevima serije i dodatno se unapređuju - za maksimalnu bezbednost i trajnost i optimalnu aerodinamičnost.
  • Svaki branik svoju pouzdanost mora da potvrdi u laboratoriji, na testovima i bezbrojnim kilometrima da bi dobio naziv proverenog OMNIplus kvaliteta.

Efikasnost

Efikasnost se isplati. Kod originalnih branika, ona je već uzeta u obzir prilikom dizajniranja: sastoje se od tri dela što omogućava zamenu samo oštećenog dela branika. Osim toga, savršeno prijanjanje i uklapanje na donji deo autobusa omogućava brzo i ekonomično postavljanje. Velika otpornost na fragmentiranje takođe omogućava dodatnu efikasnost. Ukratko: branik proverenog OMNIplus kvaliteta se isplati, sa svakim kilometrom sve više.

Stručnost

Stručnost i napredak. Originalni branici su proizvedeni u skladu sa striktnim zahtevima serije. Samo onaj branik koji ispunjava sve fabričke specifikacije i najbolje se uklapa sa svim ostalim komponentama i mehaničkim delovima može da ispuni svoju ulogu onako kako se to očekuje od originalnog dela proverenog OMNIplus kvaliteta. Pored toga, originalni branici se stalno usavršavaju - za maksimalnu bezbednost i trajnost i optimalnu aerodinamičnost. Samim tim se povećava njihova efikasnost i naglašava stručnost OMNIplus.

Bezbednost

Bezbednost pre svega. Bezbednost je pitanje odluke i kvaliteta. Branici proverenog OMNIplus kvaliteta su za odlične materijale i izradu, savršene dimenzije i brižljivo uklopljene komponente. Oni koji izaberu originalne branike, biraju najbolji kvalitet, a samim tim i bezbednost koju očekujete od Mercedes-Benz ili Setra autobusa.

Pouzdanost

Visok stepen pouzdanosti zahvaljujući stalnoj kontroli kvaliteta. Pre nego što naš Mercedes-Benz ili Setra autobus izađe na ulicu, svaki deo mora da dokaže svoju pouzdanost: u laboratoriji, na testovima i beskonačnom kilometražom jer je OMNIplus poznat po dugotrajnom, temeljnom testiranju i postavljanju novih standarda. Poznat je i po inovativnosti, visoko-kvalitetnim materijalima, izradi i po onome što nudi svojim kupcima: visoko-kvalitetne, trajne i pouzdane proizvode na koje možete da se oslonite.