Bus beim Fahrertraining auf nasser Fahrbahn mit Verkehrsleitkegeln.

OMNIplus Training.

Uw medewerkers in topvorm – voor elke taak de juiste opleiding.

+++++++++ ACTUELE INFORMATIE +++++++++

Start van het Bus Training Platform van OMNIplus

Vervolgopleiding op elk willekeurig moment op elke willekeurige plaats. Het nieuwe online opleidingsportaal van OMNIplus maakt dit nog eenvoudiger en aantrekkelijker.

Niet in de laatste plaats heeft de Covid-19 pandemie laten zien hoe belangrijk digitaal leren vandaag de dag is. Inmiddels is leren op elk moment op elke plek vanzelfsprekend geworden. Hierpast het krachtige Bus Training Platform van OMNIplus uitstekend bij. Via www.bus-training.daimler.com kunt u vanaf nu en binnen heel Europa in 14 busmarkten een groot aantal opleidingen boeken, om uw chauffeurs en werkplaatsmedewerkers doelgericht te kwalificeren. Omdat het om een gemeenschappelijk platform met Mercedes-Benz Truck Training gaat, heeft u ook de mogelijkheid, truckopleidingen te realiseren.

Digitale leerconcepten

Vanaf aanvang 2021 bieden wij u op ons nieuwe Bus Training Platform bovendienop verschillende competentiegebieden,velepraktijkgerichte E-learning mogelijkheden aan. De online-opleidingen zijn in ons omvangrijke opleidingsportfolio opgenomen en zijn ook bedoeld als voorbereiding voor de blijvend bestaande klassikale opleidingen. De volgende opleidingen kunt u op het platform verwachten:

T 81 034: Kennismaking eCitaro
T 81 310: Basisprincipes pneumatiek
T 81 500: Lezen van stroomschema's
T 81 598 Veilig omgaan met lithium-ionen accu's
T 81 723: Expertise op het gebied van airconditioning conform EU-verordening 307, 2008
T 81 908: Opfriscursus VeDoc wijzigingsautorisatie voor truck en bus

Vereenvoudigde navigatie en aanbod in meerdere talen

Het nieuw online opleidingsportaal is gebruikersvriendelijk opgebouwd en kan intuïtief worden bediend. Via www.bus-training.daimler.com heeft u de mogelijkheid in te loggen met uw bestaande Daimler-ID/XENTRY-ID. Vervolgens komt u in de catalogus met de opleidingen, die u voor uzelf en uw medewerkers kunt boeken. Om te helpen bij het vinden van de passende opleiding, zijn omvangrijke filtercriteria beschikbaar die het aanbod categoriseren op competentiegebied, leerdoelen en taal en locatie van de opleiding. Dat laatste is bijvoorbeeld nuttig, wanneer in een bepaald land anderstalige medewerkers moeten worden opgeleid. Bovendien kunt u uw aankomende opleidingen en uw opleidingshistorie plus die van uw medewerkers te allen tijde transparant inzien. Daarmee wordt een doelgerichte kwalificatie ondersteund.

Indien u uw toegangsgegevens (Daimler-ID/XENTRY-ID) niet kent of nog niet heeft, maar wel geïnteresseerd bent in deelname aan een opleiding, neem dan contact met ons op via bus-training@daimler.com. Wij helpen u graag bij de boeking, maken voor u persoonlijke login-gegevens aan voor het Bus Training Platform en staan u verder bij vragen te allen tijde ter beschikking!

Binnenkort zijn bovendien alle beschikbare opleidingen ook zonder login-gegevens in de openbare catalogus op de startpagina in te zien.

Wilt u meer weten en meedoen? Hier gaat u naar het Bus Training Platform: www.bus-training.daimler.com.

Uw Bus & Coach Training EvoBus

Uw passagiers moeten zich goed en veilig bij u voelen en weten dat de chauffeur alle situaties aankan. Daarom bent u op zoek naar geschikte opleidingen. Want de bussector is veeleisend en elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Uw chauffeurs moeten elke dag een maximale competentie leveren en voor alle belangrijke thema’s in uw sector opgeleid zijn. De juiste omgang met de voertuigen van uw wagenpark mag u daarbij natuurlijk niet uit het oog verliezen, want stijgende brandstofprijzen en overbodige werkplaatsbezoeken hebben een negatieve invloed op uw succes.

Aan de hand van onze jarenlange ervaring hebben wij alle trainingen afgestemd op uw behoeften. Tegelijk wordt aan alle wettelijke vereisten omtrent de kwalificaties van beroepschauffeurs voldaan. Wij bieden een ideale verhouding tussen theorie en praktijk en doen uitsluitend een beroep op erkende vaklui en gekwalificeerde opleiders. Laat u daarbij inspireren door onze passie voor bussen.