Service

Surfen in de stadsbus.

OMNIplus biedt een retrofitoplossing voor snel internet in de Citaro aan.

OMNIplus

Gratis wifi aan boord maakt het reizen met de stadsbus nog aantrekkelijker voor passagiers. OMNIplus biedt nu de passende retrofitoplossing voor de Citaro aan.

Mobiel werken in de bus, foto's naar vrienden sturen, gewoon op het internet surfen of samen grappige filmpjes bekijken. En dit alles zonder het eigen datavolume te verbruiken. Gratis wifi in het openbaar vervoer zorgt ervoor dat het nog aantrekkelijker is om met de bus te reizen. En vervoersbedrijven profiteren van buspassagiers die dit comfort weten te waarderen.

Aantrekkelijk concurrentievoordeel.
Vooral jonge passagiers, die vaak contracten hebben met slechts kleine datavolumes, zijn blij met de gratis wifi in de bus. Overigens weerhoudt het sommigen ervan om onzin uit te halen aan boord, omdat ze te druk bezig zijn met hun smartphone. Zo kan gratis wifi aanbieden zelfs schade door vandalisme beperken. Ook voor passagiers met een rijbewijs is gratis wifi aan boord een zeer goede reden om over te stappen op de bus: want terwijl men in de bus gratis op internet kan met de smartphone of tablet, moeten de handen tijdens het autorijden bezig zijn met het stuur en moeten de ogen op de weg gericht zijn.

 

"Vooral jonge passagiers zijn blij met gratis wifi in de bus.Vooral jonge passagiers zijn blij met gratis wifi in de bus."

 

Offertes op maat voor elke Citaro.
Bij touringcars heeft OMNIplus al bewezen zeer succesvol te zijn in het achteraf inbouwen van een wifi-router voor snel internet. OMNIplus breidt dit aanbod nu uit naar het stads- en streekbussegment. Voor alle Citaro-modellen van Mercedes-Benz biedt OMNIplus op maat gemaakte retrofitoplossingen voor wifi aan. De inbouw zelf is snel en eenvoudig uit te voeren. Neem rechtstreeks contact op met uw OMNIplus-servicesteunpunt voor een individuele offerte.