Service

Originele onderdelen voor BestAgers tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Het herziene assortiment originele onderdelen maakt OMNIplus BestAge Repair nog aantrekkelijker.

OMNIplus

Merkentrouw is de moeite waard: met BestAge Repair biedt OMNIplus een serviceprogramma, waarmee het potentieel van oudere bussen op lange termijn kan worden behouden. Originele reserveonderdelen spelen daarbij een belangrijke rol.

Om de bedrijfsgereedheid te garanderen en tegelijkertijd de waardevastheid te verbeteren, heeft OMNIplus sinds enige tijd een speciaal aanbod voor oudere bussen in het portfolio, namelijk BestAge Repair. Klanten profiteren van diensten met dezelfde kwaliteit van de fabrikant en tegen aantrekkelijke prijzen. Nog een voordeel is dat alle diensten van één enkele bron komen. Daardoor kunnen de kosten en de standtijden worden verminderd.

Diensten op maat.
Het OMNIplus BestAge-Repair-programma bestaat uit een aantal afzonderlijke maatregelen. Deze zijn aangepast aan de leeftijd van het voertuig en houden rekening met de huidige staat en het beoogde gebruik van het voertuig.

Het OMNIplus BestAge-Repair-programma bestaat uit een aantal afzonderlijke maatregelen.

 

De diensten van BestAge Repair kunnen worden onderverdeeld in drie gebieden: de eerste productmodule omvat de aanschaf en vervanging van originele onderdelen. Het tweede servicegebied betreft ‘onderhoud & reparatie’; dit omvat onder andere de aantrekkelijk geprijsde vaste prijzen voor typische slijtagereparaties. Het OMNIplus Fitness Programma voor Best Ager-bussen wordt afgerond met de derde module, ‘behandeling & onderhoud’, die niet alleen gericht is op het opfrissen van het uiterlijk van de voertuigen, maar ook op kleine reparaties.

Voordelige originele onderdelen voor Best Agers.Vooral uit het gebruik van originele onderdelen blijkt hoe doelgericht BestAge Repair is opgezet om de hoge kwaliteit van de bussen tot op hoge leeftijd te behouden en tegelijkertijd de kosten te beperken. OMNIplus biedt originele reserveonderdelen tegen blijvend aantrekkelijke voorwaarden en complete aanbiedingen voor slijtagereparaties.

Het nu verder geoptimaliseerde assortiment OMNIplus-originele onderdelen voor oudere voertuigen richt zich op de ophanging, remmen en aandrijflijn. Het bijzonder uitgebreide aanbod van BestAge Repair-originele onderdelen voor alle bussen van Mercedes-Benz en Setra zal vanaf 2023 met de nieuwe producten voor alle klanten beschikbaar zijn.