Service

Hygiënekits tegen een vaste prijs.

OMNIplus-hygiënekits voor de Citaro kunnen nu als pakketten tegen een vaste prijs worden besteld.

OMNIplus

Met de pakketten tegen een vaste prijs van OMNIplus is het mogelijk om alle voor specifieke werkzaamheden benodigde voertuigonderdelen als set tegen een gunstige prijs te bestellen. Nu is het assortiment uitgebreid met hygiënekits voor de Citaro C1 en C2.

Om passagiers en chauffeurs zo goed mogelijk tegen eventuele infecties te beschermen, kunnen busmaatschappijen en vervoerbedrijven hun Mercedes-Benz Citaro snel en eenvoudig achteraf verder uitrusten. Daartoe heeft OMNIplus de hygiënekits opgenomen in het aanbod van pakketten tegen een vaste prijs. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten met verschillende scopes om de voertuigen individueel en naar behoefte uit te rusten.

Oplossingen om de Citaro C1 en C2 achteraf verder uit te rusten.
De hygiënekits van OMNIplus zijn volledig afgestemd op de Citaro C1 en C2 stadsbus. Ze zijn voor busmaatschappijen en vervoerbedrijven beschikbaar als pakketten tegen een vaste prijs in de OMNIplus eShop, waar ze met een paar klikken snel en eenvoudig kunnen worden besteld. Het OMNIplus-aanbod met praktische pakketten tegen een vaste prijs voor bussen van Mercedes-Benz en Setra wordt voortdurend uitgebreid. Dus het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Actief filter met antivirale functie.
De nieuwe hygiënekits voor de Citaro bevatten o.a. actieve filters met een antivirale functie die de doeltreffendheid van de filtersystemen in de airconditioningsystemen van de stadsbussen aanzienlijk verhogen. De meerlaagse, progressief opgebouwde, hoogwaardige deeltjesfilters filteren zelfs de fijnste aerosolen en hebben ook een antivirale functielaag. In combinatie met de hoge luchtverversing door de airconditioning van de Citaro zorgen de actieve filters met antivirale functie voor de best mogelijke bescherming van de passagiers in de stadsbus, vooral bij koude buitentemperaturen.

Uitgebreide bescherming voor de bestuurder.
OMNIplus heeft in het pakket tegen een vaste prijs ook de beproefde scheidingsruiten van gehard veiligheidsglas opgenomen om de bestuurder beter tegen infecties te beschermen. De veiligheidsruit ter bescherming van de bestuurder is gemaakt van onbreekbaar wit glas met een antireflecterende coating aan beide zijden, waardoor de ruit niet-verblindend en gemakkelijk te reinigen is. In geval van nood beschermen de scheidingsruiten de bestuurder ook tegen gewelddadigheden.

Drie pakketvarianten tegen een vaste prijs voor elke behoefte.
OMNIplus biedt de nieuw aan het assortiment toegevoegde hygiënekits in drie varianten. Zo kunnen bedrijven hun Citaro stads- en streekbussen naar wens uitrusten.

Variant 1 van de hygiënekits is het uitgebreidst: het omvat de veiligheidsruit ter bescherming van de bestuurder van gehard veiligheidsglas, een jaarvoorraad aan actieve filters (hoewel de hoeveelheid varieert naargelang het airconditioningsysteem), twee dispensers voor ontsmettingsmiddel, glasreiniger en microvezeldoekjes. Variant 2 van de pakketten tegen een vaste prijs is inclusief de veiligheidsruit ter bescherming van de bestuurder van gehard veiligheidsglas en een jaarvoorraad aan actieve filters. Als alleen de veiligheidsruit ter bescherming van de bestuurder van gehard veiligheidsglas nodig is, is een hygiënekit van variant 3 de juiste keuze.