Onderdelen en accessoires

De chemie klopt.

Uitgebreid assortiment in de eShop voor toebehoren en chemische producten.

OMNIplus

Van oprijbok tot EHBO-doos, van AdBlue tot roestoplosser: de OMNIplus eShop breidt zijn assortiment uit met een groot aantal nieuwe toebehoren en chemische producten voor buschauffeurs en busmaatschappijen.
Is de houdbaarheid van de EHBO-doos verlopen of is er geen geschikte lak voorhanden om vervelende krassen te repareren? Bij OMNIplus worden busklanten nu snel geholpen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Snel besteld en vliegensvlug geleverd.
Voor klanten van Mercedes-Benz en Setra in alle markten is nu een selectie van chemische producten en toebehoren in de OMNIplus eShop beschikbaar.
Geregistreerde gebruikers kunnen heel gemakkelijk bestellen. Met één klik weet u of de door u gewenste producten op voorraad zijn bij het door u gewenste OMNIplus servicesteunpunt. Verzending en levering vinden internationaal direct na ontvangst van de bestelling plaats.

Aantrekkelijk online assortiment voor busklanten.
Onder het kopje "Toebehoren" vindt u oprijbokken, handlampen, veiligheidshesjes, waarschuwingslampen, EHBO-dozen en vele andere originele onderdelen uit het uitgebreide assortiment met accessoires van OMNIplus. De talrijke producten ondersteunen de buschauffeur bij zijn dagelijkse werk. OMNIplus beveelt aan: om een bus naar behoren te laten functioneren, moeten er altijd producten voorhanden zijn en moeten ze onmiddellijk worden vervangen als dat nodig is.

In de rubriek "Chemische Producten" biedt de OMNIplus eShop bijvoorbeeld AdBlue, lakspuitbussen, roestverwijderaars, kitten, vetten, montagereinigers en een groot aantal andere reinigingsmiddelen voor bussen en werkplaatsen aan.