Beratungsgespräch zwischen zwei Personen.

OMNIplus servicepakketten.

Basic, BasicPlus, Premium en Premium Regional

Uw bussen moeten kunnen rijden. De OMNIplus servicepakketten zijn aangepast aan uw behoeften en garanderen een maximale beschikbaarheid van uw Mercedes-Benz of Setra voertuig en dit tegen een betaalbare prijs. Onze onderhoudschema's kunnen aan uw persoonlijke behoeften worden aangepast. Combineer onderhoudswerkzaamheden op basis van de voorschriften van de fabrikant met reparatiewerkzaamheden van uiteenlopende omvang. Of uw voertuig nu nieuw of tweedehands is, met onze servicepakketten wint u over de gehele lijn. In alle veiligheid.

OMNIplus servicecontracten voor jonge tweedehands voertuigen op individuele aanvraag.

Optimale service van bij het begin

Profiteer van onze servicecontracten Basic, BasicPlus, Premium en Premium Regional. Onze servicecontracten combineren de onderhoudsbeurten conform de voorschriften van de fabrikant met uiteenlopende reparatiewerkzaamheden, afhankelijk van het/de door u gekozen servicecontract of garantie.
U kunt bij de aanschaf van uw Mercedes-Benz of Setra uit verschillende kilometrages en looptijden kiezen. Wij kunnen uiteraard ook individuele modules aanbieden om het servicepakket op uw behoeften af te stemmen.

Het verlengen van een bestaand servicecontract alsmede servicecontracten voor jonge tweedehands voertuigen op aanvraag.

OMNIplus eServicecontracten

Vertrouw voor al uw nieuwe elektrische bussen op onze OMNIplus eServicecontracten die wij hebben afgestemd op de vereisten van elektromobiliteit. Voor een probleemloze overstap naar elektromobiliteit biedt Daimler Buses u als deskundige partner een uitgebreid eMobility-systeem aan.

Contact voor servicepakketten

Contact servicecontracten
E-mail:
Schriftelijke vraag
Tel.:
work:+32 2 454 02 80
Fax:
fax:+32 2 452 46 95

Film: OMNIplus servicepakketten