AdressPool.

Onze vervangbusservice in Duitsland.

De belangrijkste feiten op een rijtje

 • De nieuwste busvervangdienst van OMNIplus
 • Klanten helpen klanten uit de nood: vervangbus in geval van panne, zodat de reis kan voortgezet worden
 • Word ook AdressPool provider en stel uw bussen ter beschikking bij noodgevallen

Verder rijden in plaats van wachten – dat is het idee achter OMNIplus AdressPool. Een service die u als busonderneming nog meer mobiliteit biedt. Want u wilt dat de zaken vooruitgaan, voor uw passagiers en ook voor uw bedrijf.

De nieuwe service – exclusief voor houders van een OMNIplus ServiceCard

U bent onderweg. Ergens in Duitsland. Met een bus vol passagiers, die zo snel en veilig mogelijk hun reisbestemming willen bereiken. En dan neemt uw bus een onvrijwillige pauze. Een technicus van de 24h SERVICE komt meteen ter plaatse, maar stelt vast dat een snelle reparatie niet mogelijk is.

Klanten helpen klanten

In dit geval kunt u een beroep op de nieuwe vervangbusservice van OMNIplus. Een andere OMNIplus klant stelt u een van zijn bussen met chauffeur ter beschikking. Aan de basis hiervan ligt een raamovereenkomst die van tevoren tussen EvoBus GmbH en de klant werd afgesloten. Zo verliest u geen tijd met administratie en komen uw passagiers snel en comfortabel op hun bestemming aan. En bij ons is uw bus in goede handen.

Werkwijze - Snel en eenvoudig een vervangbus

De vervangbusservice OMNIplus AdressPool werkt heel eenvoudig. Uw chauffeur belt naar de OMNIplus 24h SERVICE op het nummer 00800 40204020. Deze service stuurt onmiddellijk een monteur ter plaatse, die de schade nauwkeurig opmeet. Als blijkt dat een snelle reparatie niet mogelijk is, kunt u via de 24h SERVICE een vervangbus aanvragen. U geeft het nummer van uw OMNIplus ServiceCard, de plaats van de stranding, het aantal passagiers, de reisbestemming en de nummerplaat van de bus op en wij zorgen zo snel mogelijk voor een vervangbus met chauffeur. Uw chauffeur wordt geïnformeerd over de verwachte aankomsttijd. De basis hiervoor vormen de OMNIplus ServiceCards, die beide contractanten de hoogste betrouwbaarheid garanderen. En de zekerheid dat uw passagiers hun reis ontspannen kunnen verderzetten en uw chauffeur zich in alle rust met de stalling of reparatie van uw bus kan bezighouden.

Een overzicht van de voordelen

 • Behoud van uw mobiliteit en die van de passagiers
 • Geen verlies door niet uitvoerbare rijopdrachten
 • Beschikbaarheid van een vervangbus tegen eenvormige en eerlijke voorwaarden
 • Service in heel Duitsland in geval van stranding
 • Beperkte administratie wat betreft de coördinatie en overdracht
  van de vervangbus
 • Aantrekkelijk serviceproduct exclusief voor klanten van OMNIplus ServiceCards
 • Vast bedrag per dag incl. chauffeur, gratis kilometers en vast bedrag voor reiniging

Meer informatie