Zwei Mercedes-Benz Busse fahren in eine Busstation ein.

Service voor Bus Rapid Transit (BRT)-systemen.

Dankzij de BRT-ondersteuning van OMNIplus behoren overbelasting van de systemen van het openbaar vervoer en milieuvervuiling tot het verleden

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Busgebaseerde streekvervoersystemen die een oplossing bieden voor verkeerstechnische uitdagingen

BRT-systemen zijn flexibele, busgebaseerde streekvervoersystemen die een oplossing bieden voor verkeerstechnische uitdagingen zoals geblokkeerde straten, overbelaste systemen van het openbare vervoer en milieuvervuiling. BRT staat daarom voor zeker, aantrekkelijk reizigersverkeer in dichtbevolkte gebieden.

De betrouwbaarheid en inzetbaarheid van uw voertuigen komen hier op de eerste plaats. Een nauwe synchronisatie van de ritten, uitgesproken rendementen en grote aantallen passagiers belasten uw voertuigen in het BRT-systeem overeenkomstig.

BRT-specifieke serviceondersteuning, zoals aangeboden door OMNIplus, is daarom absoluut noodzakelijk. Als ervaren busspecialisten zijn wij vertrouwd met de speciale eisen en procedures van een BRT-systeem.

OMNIplus biedt service voor BRT-systemen

Met OMNIplus ondersteunen wij u als deskundige partner en bieden wij u een uitgebreid serviceaanbod met individuele oplossingen voor uw BRT-systeem. In onze fabrikanteigen servicesteunpunten kunt u voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden een beroep doen op ervaren medewerkers, die garant staan voor efficiënte processen en korte standtijden. Wanneer u liever zelf instaat voor het onderhoud van uw wagenpark, bieden wij u een individuele serviceplanning en professionele opleidingen voor uw servicemedewerkers en chauffeurs via onze veelzijdige OMNIplus TrainingsPortal. Met een complete logistiek en voorziening van reserveonderdelen zorgen wij ervoor dat alle delen op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar zijn en dat uw bussen snel weer kunnen worden ingezet. Onze OMNIplus servicecontracten bieden bieden u bovendien financiële transparantie en zekerheid en met onze financiële diensten op maat bieden wij u gegarandeerde mobiliteit en commerciële zekerheid vanaf de eerste dag.