Remklauwen.

Originele remklauwen – topprestaties op het vlak van veiligheid, betrouwbaarheid en rendabiliteit.

De belangrijkste feiten op een rijtje

  • Geen bewerkte of gerepareerde remklauwen - remklauwen dienen steeds nieuw te zijn!
  • Aangepast aan Mercedes-Benz of Setra bussen
  • Rendabiliteit door lange levensduur

Noodsituaties doen zich maar zelden voor. Toch zijn deze situaties de maatstaf waaraan perfect werkende remklauwen moeten worden afgemeten. De betrouwbaarheid en krachtige prestaties van remmen zorgen niet alleen voor de veiligheid van chauffeur, passagiers en voertuig, maar ook voor het welzijn van de andere weggebruikers.

Alleen echt veilig is veilig genoeg. Bewerkte of gerepareerde remklauwen zijn dat niet, omdat zij gebreken op het vlak van kwaliteit, werking of materiaal vertonen. Daarom worden remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit nooit gereviseerd. Tenslotte kan niemand precies weten welke belasting gebruikte remklauwen hebben ondergaan of waar zich verborgen gebreken bevinden, die in het ergste geval tot uiterst risicovolle werkingsproblemen kunnen leiden.

Daarom onze aanbeveling: kies voor het origineel.

Wij gebruiken enkel de modernste en meest geavanceerde installaties, die zorgen voor een nauwkeurige montage van de remklauwen en dus een strikte naleving van alle standaardrichtlijnen en engste productietoleranties. Wanneer zelfs maar één waarde niet aan onze strenge standaardeisen voldoet, sorteren wij de remklauw onmiddellijk uit, bepalen wij de oorzaak van de afwijking en lossen wij het probleem onmiddellijk op. Onze originele remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit voldoen aan alle vereisten met betrekking tot veiligheid en kwaliteit om elke dag duurzaam, betrouwbaar en veilig hun taak te vervullen.

Een overzicht van de productvoordelen:

  • In normale gebruiksomstandigheden kan een originele remklauw een levensduur van een miljoen kilometer en meer bereiken
  • Originele remklauwen hebben de nodige kwalitatieve en veiligheidsrelevante eigenschappen, daarom gebruiken wij nooit gereviseerde of gerepareerde remklauwen
  • Voldoen aan de strenge standaardeisen van de ontwikkeling
  • Permanente kwaliteitscontroles tijdens de productie

Kostenbesparingen

Kostenbesparingen die zich lonen

Originele remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van veiligheid, betrouwbaarheid en rendabiliteit. Ze worden speciaal op Mercedes-Benz en Setra bussen afgestemd en zijn berekend op de levensduur van het voertuig.

In normale gebruiksomstandigheden kan een originele remklauw een levensduur van een miljoen kilometer en meer bereiken. Dat bespaart geld voor werkplaatsbezoeken en onderdelen. En het bewijst dat de hoge materiaal- en verwerkingskwaliteit van originele onderdelen in geteste OMNIplus kwaliteit in de loop van het gebruik van het voertuig opbrengt. Elke dag meer.

Vakkundigheid

Vakkundigheid en vooruitgang

Originele remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit worden geproduceerd volgens de strenge standaardeisen van de ontwikkeling. Als centraal component van het speciaal ontwikkelde remsysteem is de remklauw optimaal op alle andere systeemcomponenten afgestemd en werkt deze perfect met hen samen. Want alleen een remklauw die aan alle eisen op het vlak van kwaliteit en veiligheid voldoet, kan zijn taken langdurig optimaal vervullen. Bovendien worden remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit voortdurend verder ontwikkeld – voor nog meer veiligheid en een nog hogere betrouwbaarheid.

Veiligheid

Veiligheid voor alles

Daarom reviseren wij onze remklauwen niet. Want bij een gereviseerde remklauw kan niemand garanderen dat deze geen gevaarlijke verborgen gebreken vertoont, die in het ergste geval tot een plots verlies van remkracht of zelfs een totale uitval van de remmen kan leiden.

Om ernstige gevolgen te voorkomen, mogen bij onderhouds- of reparatiewerkzaamheden alleen nieuwe originele remklauwen in geteste OMNIplus kwaliteit worden gebruikt. Want alleen een originele remklauw heeft de vereiste eigenschappen op het vlak van kwaliteit en veiligheid die nodig zijn voor een betrouwbaar en veilig gebruik in het verkeer.

Betrouwbaarheid

Hoge betrouwbaarheid door permanente kwaliteitscontroles

Voordat een originele remklauw in geteste OMNIplus kwaliteit in een bus wordt ingebouwd, moet zijn betrouwbaarheid zijn bewezen: door permanente kwaliteitscontroles tijdens de productie en door een afsluitende prestatie- en werkingstest. Aan de hand van heel uitgebreide en zware tests bepalen wij telkens opnieuw nieuwe normen. Door innovaties, door een maximale materiaal- en verwerkingskwaliteit en door de voordelen voor u: kwalitatief hoogwaardige, duurzame en betrouwbare producten waarop u in elke situatie kunt vertrouwen.