Motorfilters.

Originele motorfilters – de hoogste betrouwbaarheid, duurzaamheid en zekerheid.

De belangrijkste feiten op een rijtje

 • Originele OMNIplus motorfilters zijn rendabel
 • Makkelijke en nauwkeurige installatie
 • Strenge testen garanderen een lange levensduur en de hoogst mogelijke kwaliteit
 • Onze orginele motorfilters: oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter

Grote opdrachten worden het beste in een team uitgevoerd. Dat geldt in het alledaagse leven en ook op de weg. Pas wanneer alle voertuigonderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn, wordt mobiliteit echt mogelijk. Anderzijds kan zelfs een enkel defect onderdeel tot een volledige stranding van het voertuig leiden. Daarom besteden wij precies bij onze motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit aandacht aan een maximale betrouwbaarheid, duurzaamheid en zekerheid. Want wie zich alleen op de prijs concentreert en niet op de kwaliteit, loopt het risico dat volledige aggregaten uitvallen. Originele onderdelen in geteste OMNIplus kwaliteit garanderen een optimale materiaal- en verwerkingskwaliteit. Zij zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van busbouw. Meer nog: zij geven klanten onderweg altijd een gevoel van zekerheid.

Betrouwbare filterprestaties

Originele oliefilters

Originele oliefilters in geteste OMNIplus kwaliteit

Het loopt niet met elke oliefilter gesmeerd. Vertrouw daarom op het origineel. Zo helpt een originele oliefilter in geteste OMNIplus kwaliteit u het hoofd te bieden aan de hoge eisen van elke dag. Op lange termijn helpen OMNIplus originele oliefilters u besparen. De oliefilter in geteste OMNIplus kwaliteit kan dankzij zijn exacte afmetingen en perfecte verwerking uiterst eenvoudig en nauwkeurig worden gemonteerd. Na het sluiten van het filterdeksel bevinden ook de filterdichtingen zich perfect afsluitend op de daarvoor voorziene plaatsen. Het aantal filters, de vouwdiepte en -lengte en het filteroppervlak
voldoen precies aan de richtlijnen.

Originele luchtfilters

Originele luchtfilters in geteste OMNIplus kwaliteit

Goedkoop is ook bij luchtfilters niet noodzakelijk goedkoper. Afgezien van de mogelijke gevaren van ongefilterde lucht, loont een concurrerend product niet meer wanneer het sneller dan het origineel moet worden vervangen. Bij originele luchtfilters kan geen ongefilterde lucht in de verbrandingskamer terechtkomen, omdat de dichting van het deksel perfect past en het filterpapier gelijkmatig met de filtereindschijven verlijmd is zodat de zijnaad van de filter geen lucht doorlaat. Bovendien voldoen zowel de resistentie van het filterpapier en het vlakgewicht als ook de grootte van de filterporiën precies aan de hoge kwaliteitseisen waaraan een onderdeel moet voldoen om
het stempel 'in geteste OMNIplus kwaliteit' te krijgen.

Originele brandstoffilters

Originele brandstoffilters in geteste OMNIplus kwaliteit

Het feit dat een concurrerend product aanzienlijk goedkoper is kan in bepaalde omstandigheden ook nadelig uitdraaien. Het maakt niet uit hoe voordelig het aanbod is: echt besparen is zo niet mogelijk. Een goedkope oplossing moet niet alleen vaker worden vervangen, mogelijk leidt het gebruik van een slecht verwerkte filter ook tot de vervanging van een dure inplugpomp. Wie dat al heeft meegemaakt, weet dat hij met een verkeerde filter op het verkeerde bespaart. Originele brandstoffilters in geteste OMNIplus kwaliteit zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Dankzij zijn sluitklemmen blijft de OMNIplus brandstoffilter bij demontage stevig met het filterdeksel verbonden. Zo lekt er bij het vervangen van de filter geen brandstof. Bovendien voldoen alle filterafmetingen precies aan de vereisten uit het lastenboek. Dat maakt deze filter montagevriendelijk en betrouwbaar, met een hoge dichtheid.

Een overzicht van de productvoordelen:

 • Originele motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit kunnen dankzij hun nauwkeurige gestandaardiseerde pasvorm uiterst eenvoudig, probleemloos en onderhoudsvriendelijk worden vervangen.
 • Originele motorfilters in getest OMNIplus kwaliteit gaan doorgaans langer mee, maken langere onderhoudsintervallen mogelijk en zijn bovendien bijzonder economisch.
 • Elke afzonderlijke component van een originele motorfilter in geteste OMNIplus kwaliteit voldoet steeds aan de hoge kwaliteitseisen van OMNIplus op het vlak van materiaalkwaliteit en verwerking.
 • Er is geen gevaar dat bijvoorbeeld een afdichtring niet meer goed werkt door materiaalzwakte.
 • De op het filterpapier van de originele filters aangebrachte noppen voorkomen op een doeltreffende manier dat zich vuil ophoopt in de filtervouwen – voor zekere en constante filterprestaties.
 • Het filterpapier van de originele motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit is dicht en stevig tegen de filterbodem en het deksel gelast of verlijmd. Zo kunnen lekken vrijwel worden uitgesloten.
 • De modernste materialen en productiemethoden zorgen bij originele motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit voor extra duurzaamheid en zekerheid.

Kostenbesparingen

Kostenbesparingen die zich lonen

Hoge kwaliteit verhoogt ook de gebruiksduur. Een regel die ook bij originele motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit duidelijk bevestigd wordt. Zo moeten originele motorfilters voor Mercedes-Benz en Setra bussen in vergelijking met verschillende concurrerende producten minder vaak worden vervangen. De investering in originele onderdelen brengt zo automatisch op.

Vakkundigheid

Vakkundigheid en vooruitgang

Zowel voor reisbussen, stadsbussen als streekbussen is elke originele motorfilter in geteste OMNIplus kwaliteit maatwerk in de meest letterlijke betekenis van het woord. Voordat u de filter in uw bezit hebt, moet hij voldoen aan de geldende strenge standaardeisen van de ontwikkelingsafdeling, net als aan onze eis om altijd steeds de beste kwaliteit te bieden. De hoogste normen op het vlak van productie, strenge controles en voortdurende verdere ontwikkeling zorgen ervoor dat wij deze doelstelling dagelijks bereiken.

Veiligheid

Veiligheid voor alles

Prestatievermindering, slijtage van de inplugpomp, motorpech als gevolg van een defecte filter: met de originele motorfilters in geteste OMNIplus kwaliteit bieden wij u en uw klant de zekerheid dat door een regelmatig uitgevoerd onderhoud dergelijke problemen zoveel mogelijk worden vermeden. Het is tenslotte de bedoeling dat uw klant nog lang plezier beleeft aan zijn Mercedes-Benz of Setra bus.

Betrouwbaarheid

Hoge betrouwbaarheid door permanente kwaliteitscontroles

Alles behalve stilstaan! Zonder twijfel een gerechtvaardigde wens die vrijwel elke busklant heeft. Daarom moet elke originele motorfilter voldoen aan de door ons bewust hoge kwaliteitseisen voordat hij de fabriek verlaat. Dankzij
deze geteste kwaliteit van originele onderdelen kunnen uw klanten zeker zijn dat hun Mercedes-Benz of Setra bus ook na meerdere duizenden kilometers even betrouwbaar blijft rijden als op de eerste dag.