OMNIplus ON Uptime pro

Video bekijken (Engelse versie)t3://file?uid=7877

OMNIplus ON Uptime pro

Voertuig- en diagnose data voor geoptimaliseerd werkplaatsbeheer en een nog betere beschikbaarheid van voertuigen.

OMNIplus ON Uptime pro levert u actuele diagnosedata over het voertuig en alle relevante meldingen op het display van de chauffeur. Het systeem categoriseert foutmeldingen en biedt u de mogelijkheid om snel en tegen de laagste prijs beslissingen te nemen. Met OMNIplus ON Uptime pro heeft u te allen tijde volledige transparantie over de status van uw bussen en kunt u de reparatie en het onderhoud dus proactief sturen.

Volledige gegevenstoegang - in realtime.

De digitale dienst OMNIplus ON Uptime pro is optimaal afgestemd op grote wagenparken met een eigen werkplaats. In het OMNIplus ON-portal heeft u te allen tijde - in realtime - toegang tot alle relevante informatie. Wat is de huidige status van de voertuigen? De korte tests op afstand bieden met actuele en opgeslagen foutmeldingen en omgevingsgegevens meteen zekerheid, zonder dat uw werkplaatspersoneel eerst het diagnoseapparaat moet aansluiten. Wat wil de chauffeur de verkeersleider precies zeggen? De volledige transparantie van meldingen op het display van de chauffeur brengt dat in kaart en maakt de communicatie gemakkelijker. Welke reparatiewerkzaamheden zijn nodig om ervoor te zorgen dat de bus ook morgen op tijd rijdt? Kritische foutmeldingen worden direct voorgeïnterpreteerd en daaruit worden automatisch concrete aanbevelingen voor uw werkplaats afgeleid. Zo ziet u: met Uptime Pro van OMNIplus ON blijven geen vragen onbeantwoord.

Echte hulpmiddelen voor de besluitvorming tijdens de dagelijkse bedrijfsvoering.

Uptime pro van OMNIplus ON ondersteunt u zo goed mogelijk om uw bussen altijd aan het rollen te houden. Daarvoor gebruikt het systeem de modernste telemetrietechnologie om miljoenen verzonden voertuiggegevens te analyseren. Zo zorgt het ervoor dat zowel de communicatie met de chauffeur als met uw werkplaatsbeheer nog vlotter verloopt. Daarnaast wordt het werkplaatspersoneel ontlast, wordt de beschikbaarheid van voertuigen vergroot en worden dure voertuigvervangingen tijdens continu gebruik vermeden. De programma's voor OMNIplus ON Uptime pro zijn ontwikkeld door busdiagnose-experts en ervaren servicetechnici. Ze zijn speciaal geoptimaliseerd om aan de hoge eisen van grotere wagenparkbeheerders met hun eigen werkplaatsen te kunnen voldoen. Alle informatie wordt in een duidelijkere gebruikersomgeving weergegeven in het OMNIplus ON-portal onder het gedeelte ‘advance’. Zo bent u altijd goed op de hoogte van de meldingen op het display van de chauffeur als de bus aan het rijden is. Ook kunt u de status van uw voertuigen te allen tijde uitlezen. Als bepaalde drempelwaarden niet worden bereikt of worden overschreden, wordt er tevens een automatische foutmelding geactiveerd. Als een bus kritieke statuswaarden heeft, berekent het systeem via complexe algoritmen een actuele beoordeling van de ernst ervan. Dit zal u helpen beslissen of het voertuig zijn cyclus nog af kan maken of moet worden vervangen door een ander voertuig en naar de werkplaats moet worden gebracht.

Onze tevreden klanten

OMNIplus ON Uptime pro – alle voordelen op een rijtje:

 • Anticiperende monitoring van alle relevante voertuiggegevens via het OMNIplus ON-portal.
 • Verhoogde beschikbaarheid van voertuigen door stilstand te minimaliseren.
 • Vroegtijdige detectie van eventuele reparaties of benodigd onderhoud.
 • Volledige transparantie van de voertuiggegevens en mogelijk gebruik in systemen van derden via de OMNIplus ON Data Packages met API.
 • Overdracht van alle relevante foutmeldingen en statusgegevens van het voertuig in realtime - zonder fysieke verbinding met de diagnosetester van de werkplaats.
 • Ontlasten van het werkplaatspersoneel, dankzij de korte test op afstand hoeven medewerkers niet meer naar het voertuig en hoeft de diagnose niet meer handmatig te worden uitgevoerd.
 • Prioritering van foutmeldingen naar mate van ernst.
 • Voorkomen van omvangrijke schade of gevolgschade door consequente vroegtijdige opsporing.
 • Geen onnodige, kostenintensieve voertuigvervanging onderweg als de foutmeldingen niet kritisch zijn.
 • Betere operationele kwaliteit en passagierstevredenheid door frequente voertuigvervangingen tijdens het gebruik te vermijden.
 • Toekomstbestendige, dataveilige en uitbreidbare digitale technologie.

Nu naar OMNIplus ON Portal

Andere services in één oogopslag

Voertuigen bekijken. Noodzakelijk onderhoud identificeren.

Het aanstaande onderhoud van afzonderlijke voertuigen of voertuiggroepen in mijn wagenpark zien en beheren.

Via diagnose op afstand de staat van het voertuig opvragen, storingen analyseren en werkplaatsorders specificeren.

Checklist opstellen. Processen waarborgen.

Checklist met in de onderneming vast gedefinieerde processen opstellen, in het systeem opslaan en toewijzen.

Nu starten!

Met één klik naar de toekomst.

Gebruik ook de digitale services van OMNIplus ON en maak uw business aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren.

Contact opnemen met Digital Services Manager