OMNIplus eCitaro-servicesteunpunt.

Uw servicesteunpunt voor elektrische bussen, gespecialiseerd in werkzaamheden aan hoogspanningscomponenten.

OMNIplus heeft zich perfect voorbereid op de volledig elektrische eCitaro en de uitdagingen die gepaard gaan met elektrisch rijden. De hypermodern uitgeruste eCitaro-servicesteunpunten zijn volledig gericht op elektromobiliteit: zowel qua laadinfrastructuur, als qua werkplaats en levering van onderdelen. Als u op zoek bent naar het beste servicesteunpunt voor uw elektrische bussenvloot, dan hebt u die nu gevonden.

Moderne hoogvolt-werkplekken.
De servicemedewerkers van de OMNIplus eCitaro-servicesteunpunten zijn specifiek opgeleid in de vakkundige omgang met elektrische voertuigen en hun hoogspanningstechnologie. De werkplaats beschikt over een speciaal voor de eCitaro uitgeruste werkplek. Er is een lange serviceput beneden en een lange dakwerkstand erboven. Het is mogelijk om aan meerdere voertuigen tegelijk te werken. Boven de werkplaats bevindt zich een groot platform voor het repareren van hoogspanningsbatterijen, die van daaruit direct toegankelijk is. Indien nodig, transporteert een kraan de zware batterijen rechtstreeks van de bus naar één van de heftafels.

Veilig werken.
Of het nu gaat om werkzaamheden aan de elektrische aandrijfas, aan omvormers, aan de hoogspanningsleidingen, zekeringen of aan de airconditioning: onze monteurs weten precies wat er moet gebeuren en zijn op alle mogelijke gebeurtenissen voorbereid. Het live-work-gedeelte (voor werkzaamheden aan onder-spanning-staande componenten) overtreft alle veiligheidseisen, is hypermodern en voorzien van speciaal gereedschap, waaronder beschermende kleding om direct aan de batterijen te kunnen werken.

Overzicht van diensten:

  • Busspecifieke reparaties voor de elektrische bus Mercedes-Benz eCitaro
  • Gestandaardiseerde basiskwalificatie van de medewerkers
  • Diagnosesystemen voor elektrische bussen aanwezig
  • Uitgebreid speciaal gereedschap en werkplaatsuitrusting voor busspecifieke reparaties
  • Eigen aircospecialisten incl. aircotoestellen

Levering van originele onderdelen:

  • Levering van  specifieke onderdelen voor de merken Mercedes-Benz en Setra volgens de OMNIplus BusWorld-richtlijn
  • Gecertificeerde medewerkers in de onderdelensector

Onze openingstijden:

  • in heel Europa, gestandaardiseerde openingstijden (deels verlengde openingstijden)